Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Malo san maka"

Robbie Williams tvrdi da nije drogiran nastupio u "X Factoru"

robbie
Reuters
20.10.2009.
u 13:45

Više od 13 milijuna gledatelja gledalo je njegov nastup koji je često prekidao da bi se rukovao s publikom te je jako čudno izgledao. Ostavio je sve u čudu, a postavlja se i pitanje zašto su mu dopustili da nastupa u takvom stanju.

Robbie Williams tvrdi da nije bio pod utjecajem droga na njegovu posljednjem nastupu u "X Factoru" prije nekoliko dana. Nastup u X Factoru trebao je biti njegov trijumfalni povratak nakon rehabilitacije u svibnju, međutim, završio je potpuno drukčije.

Više od 13 milijuna gledatelja gledalo je njegov nastup koji je često prekidao da bi se rukovao s publikom te je jako čudno izgledao. Obilno se znojio te su mu oči bile veoma raširene. Ostavio je sve u čudu, a postavlja se i pitanje zašto su mu dopustili da nastupa u takvom stanju.

- Ljudi su mislili da sam, zbog moje rehabilitacije, opet na "nečemu", ali samo vam mogu reći da nisam drogiran nastupao. Popio sam nekoliko kava prije nastupa i to je bilo sve - rekao je problematični Robbie.

U "X Factoru" očigledno nemaju sreće s nastupima zvijezda koji su došli s rehabilitacije. U najmanju ruku čudni nastupi Robbieja Williamsa i Whitney Houston pokazali su svim natjecateljima kojim putem ne treba krenuti kad se stigne na glazbenu scenu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije