Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak u velikom stilu

Robbie Williams ide na turneju s grupom 'Take That'?!

robbie
Reuters
28.09.2009.
u 16:17

Senzacionalnu vijest koja će razveseliti sve poklonike nekad mega popularnog boy benda "Take That" donosi Daily Mirror. Robbie Williams koji je dugo odolijevao reći sudbonosno da povratku u bend, navodno je ipak popustio.

Senzacionalnu vijest koja će razveseliti sve poklonike nekad mega popularnog boy benda "Take That" donosi Daily Mirror. Robbie Williams koji je dugo odolijevao reći sudbonosno da povratku u bend, navodno je ipak popustio. Daily Mirror piše da bi se Robbie Williams mogao pridružiti svojim kolegama na povratničkoj turneji "Take Thata".

Čeka se službena objava
Navodno je Robbie ušao u studio gdje sudjeluje u stvaranju novog albuma. Znakovito je što napise nitko nije ni pokušao demantirati jer je svima onima koji rade na novom projektu povratka "Take Thata" na stare staze slave očigledno bitno da stvari lagano "procure" do obožavatelja koji još uvijek čekaju službeni "bijeli dim" o povratku kontroverznog pjevača.

Robbie je nekoliko puta odbio vratiti se u bivšu grupu jer je ustrajno inzistirao na solo karijeri koju je započeo obradom pjesme "Freedom". Bez obzira na glazbeno "prokletstvo" koje je pratilo brojne pjevače iz boy bendova koji su krenuli u solo karijeru, Robbie je ipak demantirao sve glasine i napravio respektabilnu karijeru tijekom koje je iznjedrio velike hitove poput "Angels" ili "Rock DJ".

Vrijeme je da se krene
Milijunske naklade njegovih albuma i brojne nagrade, potvrdili su da pred njim ipak stoji respektabilna solo karijera koju su ipak zaljuljale ovisnosti o drogi i alkoholu.

Nakon liječenja potvrdio je da je "čist" i sretan što ga pretjerano konzumiranje opijata nije ubilo, a ne bi bilo čudno da je priča koju je donio Daily Mirror u potpunosti ispravna iako je za sada nitko ne želi službeno potvrditi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije