Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čist i spreman za novi početak

Robbie Williams: Bio sam 24 sata klinički mrtav zbog koktela droga

robbie
Pixsell
08.10.2009.
u 10:30

- Kad ste ovisni onako kako sam ja bio, svjesni ste da postoji mogućnosti da umrete. No u tim trenucima to vam nije bitno, to je zadnja stvar o kojoj razmišljate - istaknuo je Robbie Williams koji je olakšao dušu britanskom tabloidu The Sun.

- Kad ste ovisni onako kako sam ja bio, svjesni ste da postoji mogućnosti da umrete. No u tim trenucima to vam nije bitno, to je zadnja stvar o kojoj razmišljate - istaknuo je Robbie Williams koji je olakšao dušu britanskom tabloidu The Sun.

Gotovo nema droge koju nekadašnji član boy benda Take Thata nije konzumirao, heroin, kokain, sve vrste amfetamina, LSD, a u posljednje vrijeme prije rehabilitacije "zakačio" se i na Vicodin, jako sredstvo protiv bolova izrazito popularnog na Showbiz sceni.

Matthew Perry, Nicole Richie, Eminem, samo su neki koji su priznali "ljubav" prema Vicodinu, redovito ga u seriji koristi i dr. House, a njegovi tragovi također su pronađeni u tijelu nedavno preminulog Michael Jacksona.

A, za razliku od kralja popa kojeg je najvjerojatnije ubio koktel lijekova Chillingly, Robbie Williams preživio je njegov smrtonosni udar. Čak 24 sata liječnici su se borili za njegov život, a nakon te bitke Robbie Williams je priznao da više ne može i na 33 rođendan, nije poput kolegice s glazbene scene Amy rekao "ne" rehabilitaciji, već se prijavio u kliniku za liječenje protiv ovisnosti.

Ta mu je odluka zauvijek promijenila život jer se nije pridružio brojnim velikanima glazbe poput Jimija Hendrixa, Janis Joplin, Jima Morrisona, Billie Holiday ili nezaboravnom saksofonistu "Birdu" Parkeru koji su svi preminuli od predoziranja.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije