Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo karijera

Rihanna izdaje knjigu bez detalja o odnosu s Chrisom Brownom

rihanna
Pixsell
04.01.2010.
u 16:45

Popularna pjevačica u knjizi o svojem životu navodno neće posvetiti ni stranicu svojemu bivšem dečku Chrisu koji ju je početkom prošle godine pretukao.

“The Last Girl On Earth” naziv je knjige koja će se u lipnju pojaviti na tržištu, a sadržaj joj izdavači kriju kao zmija noge. Najveći je razlog tajnovitosti autorica – popularna Rihanna. U knjizi, među ostalim, njezin kreativni direktor Simon Henwood govori o snimanju CD-a “Rated R”. Rihannini će obožavatelji tako za 50 dolara, i na 144 stranice, čitati hvalospjeve o njezinu glasu i pjesmama, a pikanterija o odnosima s Chrisom Brownom te o curenju njezinih privatnih golišavih fotografija u knjizi navodno neće biti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije