Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Revolucionarna metoda za pomlađivanje: eliminira bore u 4 tjedna

pomlađivanje
Foto: PR FOTO
1/10
PR
Autor
PR članak
16.11.2015.
u 08:00

"Izgledam 10 godina mlađe. Kolegice i dalje misle da sam imala plastičnu operaciju!" - sretna je 48-godišnja gospođa iz Zagreba, koja je isprobala revolucionarnu metodu za pomlađivanje kože lica i oslobađanje od bora. Na čemu se temelji ova sjajna formula?

Tjednima su nam stizale vijesti o novoj, prirodnoj metodi, koja pomlađuje u nevjerojatno brzo. Došli smo do Kristina (48 g.), koja je uz pomoć ove metode izgladila bore i pomladila se u mjesec dana. Uspjeli smo je nagovoriti da nam ispriča svoju priču...

Vrijeme - neprijatelj mladosti
Prve bore oko očiju su se pojavile još prije 30 godine života, ali tada nisam obraćala pozornost. Bila sam zauzeta karijerom i smatrala sam da sam premlada za brigu o borama. Ipak, vrijeme je protjecalo, a ja sam počeka izgledati dosta starije od vršnjakinja.

Nikada nisam vodila zdrav život. Malo sam spavala, pila sam kavu, pušila... Sve ove godine zanemarivanja sebe bile su sve vidljivije na mom licu, koje je postalo grubo i jako izborano. Koža je gubila sjaj, a ja samopouzdanje...

Dešavalo se to u vrijeme 59. rođendana moje sestre Anice. Baš za tu prigodu posjetila sam salon ljepote radi skupih tretmana za njegu, sve da bih blistala dobrim izgledom i dobro se osjetila.

Na zabavi sam znala da izgledam bombastično. Već nakon prve zdravice sjeo je pored mene muškarac koji mi se svidio. Sjajno smo razgovarali,, ponovno sam se osjećala privlačno, sve do trenutka kada mi je rekao: "Nisam znao da Ana ima stariju sestru, mislio sam da ima samo mlađu". Zanijemjela sam. Nisam znala što učiniti u ovoj situaciji. Samo sam rekla da moram otići. Sve do doma sam plakala.

Odlučila sam uzeti stvar u svoje ruke. Počela sam koristiti razne masaže, obloge od leda, čak sam kupila i skupu četku za umivanje. Posvećivala sam ovim tretmanima mnogo sati tjedno, ali nažalost učinaka nije bilo... Na kraju sam se odlučila za plastičnu kirurgiju. Baš sam se plašila bola, nuspojava, dugotrajnih oteklina i mijenjanja zavoja, ali sam znala da moram to uraditi. Nisam htjela izgledati starije nego što jesam!

Slučajno otkriće
Kada sam već imala termin za prvu konzultaciju, na televiziji sam naljetela na nekog starijeg profesora. Govorio je o svom otkriću - metodi koja eliminira znakove starenja kože i briše bore kod svakog tko ju je koristio. Znala sam da zahvaljujući tome mogu izbjeći skalpel. Morala sam probati.

Nevjerojatno djelovanje
Učinke sam opazila gotovo odmah. Već nekoliko minuta nakon uporabe ove metode, koža je postala sjajnija i zategnutija. Nakon mjesec dana duboke bore su nestale. Vratila sam samopouzdanje, a kolegice s posla govore da izgledam 10 godina mlađa! Nikada ranije nisam ni pomislila da ću se na tako jednostavan i munjevit način osloboditi brazda na obrazima i viseće kože, koje su me gotovo vodile u depresiju.

Kristina iz Zagreba se oslobodila bora i pomladila izgled. Ovo rješenje predstavlja prijelom u oblasti borbe sa borama tijekom posljednjih nekoliko godina. Sada je, u skladu sa tim, pravi hit na tržištima diljem svijeta, pomažući milijunima žena da na brz i siguran način pomlade kožu.

Otkrijte način zbog kojeg se Kristina oslobodila bora i promijenila život

Želite prijaviti greške?