Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Revitalift Laser Renew tehnologija u noćnoj „kremi-masci“

Krema protiv bora
Foto: PR FOTO
1/3
PR
Autor
PR članak
11.09.2014.
u 12:30

L'Oréal Paris nastavlja uspješnu Revitalift Laser Renew sagu. Krema protiv bora koja se usudila izazvati laserski tretman napokon dobiva svoju noćnu verziju.

Revitalift Laser Renew prva je krema protiv bora iz L'Oréala Paris koju smo testirali u usporedbi s laserskim tretmanom. Njen uspjeh potvrđuju brojne internacionalne nagrade, milijuni prodanih primjeraka i isto toliko oduševljenih žena. Danas se Revitalift Laser saga nastavlja. Linija koja sadrži serum, dnevnu kremu i kremu za područje oko očiju, sada će biti upotpunjena noćnom „kremom-maskom“.

Regeneracija kože noću doseže svoj vrhunac. Koža tada najviše prima i upija.

L'Oréal Paris razvio je noćnu kremu s teksturom maske koja potiče biološku sposobnost kože da se obnavlja. Revolucionarna tekstura djeluje poput maske na koži koja tijekom noći kontinuirano otpušta aktivne sastojke.

Formula udružuje 3%-tni Pro-Xylane™, sastojak koji je rezultat 14- godišnjeg istraživanja, a koji se učinkovito bori protiv gubitka čvrstoće i znakova starenja. Uz Pro-Xylane™, tu je i Centella Asiatica (gotu kola), biljni ekstrakt poznat u dermatologiji po sposobnosti regeneracije kože. Centella Asiatica korištena je u tradicionalnoj kineskoj medicini. Njena regenerativna svojstva bila su predmet brojnih publikacija. Poznata je i pod imenom Tigrova trava jer legenda govori kako su se tigrovi valjali u njoj da bi zaliječili rane na koži.

Ova dva snažna sastojka udružena su izrazito finoj teksturi „kreme-maske“ kako bi obnavljale kožu s posebnim naglaskom na bore i opuštenost. Lagana tekstura glatko klizi po koži i stvara tanki zaštitni film bez osjećaja ljepljivosti i masnoće.

Potaknite regeneraciju kože noću i probudite se svako jutro s kožom koja izgleda mlađe. Glađe, čvršće, preoblikovano. Snaga Revitalift Lasera u noćnoj „kremi-masci“.

Preporučena maloprodajna cijena: 119,90 kn*.

*Navedena cijena predstavlja samo preporuku i kupac je slobodan da, u svako doba, neovisno i samostalno odredi vlastite prodajne cijene, sukladno svojoj cjenovnoj politici. 

Želite prijaviti greške?