Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mozgalica

Rekord je 11 sekundi: Možete li brže pronaći skrivenog aligatora?

Jagran Josh
22.11.2022.
u 07:00

Budući da je cijela slika crno-bijela, posebno je teško pronaći skrivenu životinju

Neke je optičke iluzije teže dokučiti od drugih, a ova će vaš mozak zaista staviti na test. Negdje na ilustraciji je skriveni aligator, ali možete li ga uočiti?

Ako možete, mogli biste imati nevjerojatnu moć zapažanja, pogotovo ako to možete učiniti za manje od 11 sekundi, kako prenosi The Sun.

Foto: Jagran Josh

Ovo su najpoznatije optičke iluzije koje će vas itekako zbuniti!

1/5

Ilustracija prikazuje vjeverice okupljene oko stabla u potrazi za žirevima, ali negdje na ilustraciji nalazi se aligator koji ne pripada ovoj sceni.

Budući da je cijela slika crno-bijela, posebno je teško pronaći skrivenu životinju. Ako trebate savjet, pokušajte pogledati sliku naopako i fokusirati se na središte stabla.

Ako još uvijek ne možete pronaći aligatora, pogledajte rješenje:

Foto: Jagran Josh

Zbog rijetke bolesti završila je u invalidskim kolicima, a onda shvatila da može hodati u Uggsicama!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije