Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
je li pretjerano?

Rasprava oko dodataka na pizzi se nastavlja: Kivi pizza razljutila Talijana!

Reddit
06.03.2024.
u 15:30

Mišljenja korisnika na Redditu bila su poprilično podijeljena, pa su tako neki smatrali da to i nije tako loša kombinacija

Ljudi se desetljećima svađaju oko toga je li ananasu mjesto na pizzi - ali sada je novi dodatak mnoge ponovno razljutio. Naime, talijanski turist koji je posjetio Dansku izazvao je pomutnju na društvenim mrežama nakon što je podijelio sliku kivija na pizzi, piše Mirror. 

Kao odgovor, drugi Talijan je u komentarima napisao: "Talijanska krv u meni ključa, tko god da je ovo napravio nadam se da više nikada neće raditi pizze." Drugi ogorčeni korisnik Reddita komentirao je: "Razumijem kako bi se okus kivija mogao jako dobro upariti s marinarom i sirom, međutim, ovo izgleda kao nešto što se nikada ne bi smjelo miješati."

Can we agree that Kiwi does not belong on pizza
byu/Baboonalegacy inmildlyinfuriating

Treći isto nije bio oduševljen: "Ma daj čovječe, mogao bih još pristati na ananas, ali koji je ovo vrag, jedino što je gore od ovoga je čokoladna pizza." Međutim, drugi su savjetovali ljudima da probaju pizzu prije nego što ga osude. "Zašto morate nekome pokvariti užitak? Ako vam se ne sviđa, nemojte ju jesti!"

"U Poljskoj sam jeo veliku pizzu s kivijem, slaninom i Oscypekom (dimljeni sir napravljen od slanog ovčjeg mlijeka). Bila je ukusna", drugi korisnik je dodao. Još jedan se složio: "Vjerojatno ima sličan okus kao ananas na pizzi, nemam ništa protiv."

Mnogi su tvrdili da su znatiželjni i da žele to isprobati, dok su se drugi šalili kako ne znaju koja će pizzerija to staviti u prodaju i "riskirati da ih netko napadne". 

Viralni veganski recept: Ispečete kore od banane i dobijete - slaninu!

Ključne riječi

Komentara 1

NA
nadaparabola
16:12 06.03.2024.

Ako nema kokošjeg dreka na pizzi onda to nije to.Pitam se samo od čega se u početku pravila pizza?Od ananasa,banana,pa mango i da ne nabrajam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije