Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobrodošle, obline!

Punašna Tara Lynn drugi put na naslovnici magazina Elle

tara
Foto: Elle
1/3
15.02.2012.
u 00:01

"Plus size" model Tara Lynn "ukrala" je nadimak The Body Elle Macpherson, a na naslovnici francuskog magazina Elle pokazala je raskošne obline kojima inspirira mnoge punašne djevojke

Samo nekoliko dana nakon što su optuženi za rasizam izjavom da je obitelj Obama konačno prigrlila "bijelu" modu, urednici francuskog magazina Elle pokazali su da su ipak otvoreni prema različitostima. Tako "plus size" model Tara Lynn krasi njihovu naslovnicu za veljaču, a uz njezino ime piše podebljanim slovima "The Body" (inače nadimak supermodela Elle Macpherson), čime iz magazina Elle očito žele poručiti da bi žene trebale težiti takvom tijelu, a ne se izgladnjivati.

Odjevena samo u mornarskoplavu čipkastu majicu i hipsterice, predivna Tara pokazala je zamamne obline, na koje je iznimno ponosna. Ali nije joj uvijek bilo lako. Prošle je godine u jednom intervjuu izjavila da su je djeca zlostavljala zbog debljine te da ju je težina u srednjoj školi prilično ograničavala. No, s vremenom je prihvatila svoje tijelo takvo kakvo jest te je danas inspiracija mnogim punašnijim djevojkama.

Naslovnicu francuskog magazina Elle prelijepa Tara krasila je prvi put 2010. godine, a prošle je godine pozirala za talijanski Vogue, snimila kampanju za H&M za liniju kupaćih kostima "Big is Beautiful" te se fotografirala gola za časopis V pod nazivom "Size Issue", kako bi poručila da su obline i te kako zdrave.       

Komentara 4

LV
lord vader
08:57 15.02.2012.

pfffff, a sta s ovim ?? opalis je nogom u dupe i zajasis na valove ?? :PPP

MA
Maroje2312
09:26 15.02.2012.

Kakva debeljuca? Za razliku od sirotih anoreksičarki konačno normalna cura i prelijepo izgleda.

Avatar Idler 3
Idler 3
11:09 15.02.2012.

Ova može bit uzor sam gujdastim Amerikankama i nikom više. Žena s oblinama je jedno, a ovo na slici je nekaj sasvim drugog !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije