Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušajte...

Probudite kožu lica: Uz ovih 5 savjeta održite njegovani izgled tijekom zime

Zima
Foto: Shutterstock
03.01.2017.
u 17:00

Eksperimentirajte s pristupačnim organskim proizvodima. Od ulja sve do kremastih mlijeka za lice, ovi proizvodi vratit će mladost vašoj koži

Hladniji dani zahtijevaju i nešto drukčiju njegu lica. Kako biste zaštitili kožu lica tijekom zime Medical Daily podijelio je šest dobrih savjeta. Prije nego li dočekate prve zrake sunca, zbrinite svoju kožu prateći sljedeće savjete: 

1. Štitite usne od balzamom 

Za zaštitu usana od oštećenja koristite uobičajene balzame za usne. Oni hidratiziraju kožu, a dostupni su i različitih okusa. 

2. Koristite kremu za hidratiziranje

3. Jedite tamnu čokoladu

Flavonoidi u čokoladi apsorbiraju UV zračenje, štite kožu i pospješuju krvotok

4. Isprobajte organske proizvode

Eksperimentirajte s pristupačnim organskim proizvodima. Od ulja sve do kremastih mlijeka za lice, ovi proizvodi vratit će mladost vašoj koži.

5. Osigurajte vlažnost kože prirodnim proizvodom

Vjerojatno ste već puno puta čuli ovaj savjet, ali zaista ga trebate slijediti. Uvijek imajte uz sebe prirodni proizvod kojim ćete hidratizirati ruke, lice, noge, laktove itd. bez da brinete da vam kožda upija štetne sastojke. 

>> Želite besprijekornu kožu? Ove savjete morate slijediti prije 30. godine!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije