Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Prepoznajete li 5 znakova prebrzog starenja kože?

krema protiv bora
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
25.11.2015.
u 08:15

Koža lica je mnogo tanja i osjetljivija od kože tijela, stoga brže pokazuje znakove starenja i bore. Ako ih primijetimo na vrijeme i odmah reagiramo, učinkovito možemo zaustaviti starenje i pomladiti kožu bez injekcija ili botoxa.

1. Je li vaša koža izgubila mladenački sjaj?
​Preranim starenjem kože, slabi djelovanje lipida, koje epidermis prirodno štite od gubitka vlage. Manjim brojem lipidnih stanica, koža je siva i bez zdravog sjaja, koji je karakterističan za mladolik izgled. Na takvoj kože su mnogo vidljivije tanke linije i bore.

2. Je li vaša koža umorna, kao da gubi zdravu ružičastu boju?
Kada koža stari, najprije izgubi mladoliku boju, te postaje beživotna i blijeda. Tada je vrijeme za uzbunu. Koža s godinama postaje tanja, zato se čini da gubi zdravu ružičastu boju, koja je tipična za mladu kožu te dobiva sivkastu boju.

3. Primjećujete tamnije mrlje na koži?
Prerano starenje kože nije posljedica samo godina, već i različitih vanjskih utjecaja te hormonalnih i genetskih čimbenika koji utječu na nju. Bez sumnje, možemo potvrditi kako je jedan od najštetnijih učinaka na kožu - sunce. UVA zrake prodiru duboko u kožu, uništavaju kolagen u dubljim slojevima i uzrokuju hiperpigmentaciju. Tamne mrlje su jedan od najvidljivijih znakova starenja kože.

4. Čini vam se da vaša koža više nije podatna i elastična?
Prijevremeno starenje kože značajno utječe na proces nastajanja kolagena i elastina u koži. Kolagen i elastin su proteini u tijelu, koji su odgovorni za elastičnost i gipkost tkiva. To znači kako zajedno brinu da je naša koža čvrsta i elastična. Starenje uzrokuje degradaciju kolagena i elastina, što se na licu očituje kao manje elastična koža, na kojoj se uskoro pojavljuju prve bore.

5. Primjećujete tanke linije i bore na licu?
Prvi znak preranog starenja kože su svakako tanke linije, borice i bore. Kako koža stari, smanjuje se vrijedna količina hijaluronske kiseline, koja u našem tijelu brine za proces nastajanja kolagena i elastina te za hidrataciju stanica.

Hijaluronska kiselina je sastojak koja omogućava da vaša koža zadrži vlagu, a time i dalje ostane elastična i čvrsta. Starenjem kože, količina hijaluronske kiseline se smanjuje, a koža postaje sve više suha i ugasla. Pojavljuju se tanke linije i borice, koje se ubrzo pretvaraju u duboke bore.

Zvuči zastrašujuće, zar ne? Sva sreća da sada možete na prirodan način obnoviti zalihu hijaluronske kiseline i zaustaviti daljnje starenje kože.

Intenzivna krema za pomlađivanje s botox učinkom

Konačno je i na hrvatskom tržištu dostupna LUX-FACTOR PATENTIRANA FORMULA 4D HYALURON, koja 100% prirodnom hijaluronskom kiselinom europskog podrijetla osigurava dugotrajnu hidrataciju i mlađi izgled kože.

LUX - FACTOR krema protiv bora je profesionalna klinički dokazana terapija protiv bora i starenja kože. Riječ je o najučinkovitijoj formuli protiv bora, koja je pogodna za sve tipove kože na kojoj vidimo duboke i izražene bore i borice.

Zašto hijaluronska krema protiv bora, a ne injekcije botoxa ili skupe estetske operacije?

Do sada, jedino pravo rješenje protiv bora bile su skupe injekcije ili opasne operacije. Međutim, bolne injekcije nude samo privremene rezultate te čak mogu oštetiti osjetljive živce na licu. Trajne rezultate možete postići skupim operacijama, koje za sobom ostavljaju ožiljke i neprirodan, plastični izgled zategnute kože.

Mnogo bolja alternativa je dokazano učinkovita LUX-FACTOR 4D HYALURON krema protiv bora, koja na potpuno prirodan i siguran način, preko biološke aktivnosti na stanične stijenke, izglađuje bore i na taj način sprječava daljnje starenje te održava mladenački izgled kože.

LUX-FACTOR 4D HYALURON djeluje na bore iznutra i sprječava daljnje starenje kože. Na ovaj siguran način, pobrinite za bolju teksturu kože, bez opasnih i trajnih štetnih posljedica koje mogu prouzročiti injekcije ili estetske operacije zatezanja kože.

POZOR pred kremama koje obećavaju čuda, a nisu klinički testirane!

Kreme s hijaluronskom kiselinom su postale apsolutni trend. Na tržištu se pojavilo mnogo proizvoda koji obećavaju kako će pomladiti kožu i smanjiti bore. Mnogi korisnici nakon nekog vremena izjavljuju kako bi rezultat bio isti i da su kupili najobičniju kremu.

Mnogi ponuditelji tvrde kako njihov proizvod djeluje, ali obećanja nisu potkrijepljena dokazima. Niti imaju odgovarajuće certifikate, niti su njihovi aktivni sastojci klinički ispitani te su sumnjivog podrijetla. Nije svejedno čiji hijaluron se nalazi u kremi, koje je podrijetlo sastojaka i sastav kreme. Stoga, budite oprezni pri odabiru hijalurona koji nanosite na svoje lice!

Jeste li znali da postoji drastična razlika između europskog i kineskog hijalurona?

Generički hijaluron uvezen iz Kine nije uvijek klinički ispitan, niti je testiran kako bi garantirao najbolje rezultate. Srećom, 4D hijaluronska krema protiv bora razlikuje se od drugih proizvoda po tome što sadrži 100% prirodni hijaluron europskog podrijetla, koji je jedinstvene kvalitete. Riječ je o vrijednom sastojku, koja osigurava izvrsne rezultate u smanjenju bora i pomlađivanju kože. Hijaluron europskog podrijetla, bez štetnih nuspojava, osigurava glatki i mladenački izgled kože te poboljšava strukturu kože.

Svi sastojci patentirane Lux-Factor 4D Hyaluron kreme su klinički i dermatološki ispitani

Stručnjaci i farmaceuti ozbiljno su pristupili analizi sastojaka i testirali djelovanje i učinak koji ima hijaluronska krema protiv bora. Jasna Martinjak, magistrica farmacije, preporučuje dokazano učinkovitu kremu protiv bora Lux-Factor 4D Hyaluron.

Jasna Martinjak mag. Farmacije
"Kao magistra farmacije, svojim pacijentima starijim od 30 godina za smanjenje bora i sjajan izgled kože savjetujem Lux-Factor 4D kremu protiv bora, koja sadrži 100-postotnu hijaluronsku kiselinu. Prirodna, patentirana 4D formula protiv bora djeluje u dubljim slojevima kože i na taj način učinkovito poboljšava izgled bora. Već nakon prve upotrebe, čak i duboke bore su znatno glađe. Redovitom upotrebom poboljšava se tonus kože, a bore se lijepo izglađuju.

Lux-Factor 4D hijaluronska krema klinički je testirana, ima sve relevantne certifikate i ne izaziva neželjene pojave.

I sama za njegu lica koristim Lux-Factor 4D hijaluronsku kremu protiv bora i toplo je preporučujem svim ženama koje žele imati mladenačku kožu i blistav ten."

Lux - Factor 4D Hyaluron krema protiv bora testirana je na 800 žena, a pokazalo se da su se izražene i duboke bore, te tanke linije, redovitom korištenjem kreme, smanjile za 80% u samo 2 tjedna. Također su izvijestili da je njihova koža je i do 60% hidratiziranija. Čak i korisnici s najosjetljivijom kožom nisu imali iritacija ili neugodan osjećaj na koži.

Nakon jednomjesečne terapije Lux-Factor hijaluronskom kremom protiv bora, korisnice nisu željele koristiti ni jednu drugu krema protiv bora!

PRIJE i POSLIJE Lux-Factor 4D Hyaluron kreme protiv bora

Foto: PR FOTO

Zbog nevjerojatnih rezultata u kremu protiv bora Lux-Factor kunu se i poznate hrvatice

Marija Krpan (kazališna glumica)
"Kao kazališna glumica, često sam izložena očima javnosti, tako da mi je važno održavati njegovan i svjež izgled. To mi omogućuje Lux-Factor 4D krema protiv bora. Kada sam je počela koristiti, već nakon 2 tjedna primijetila sam razliku. Koža je postala blistava i glatka. Učinak na bore je fantastičan! Krema izgladi i popuni bore, tako da mi lice sada izgleda mlađe i svježe. Zato svim ženama iznad 30 godina preporučujem Lux-Factor 4D kremu protiv bora jer zaista djeluje!"

Martina Ješe, dizajnerica modnog brenda Cataleya by Martina Ješe
''Oduševljena sam Lux-Factor 4D Hyaluron kremom, od nje mi lice izgleda svježije. Savršena je kao podloga za make-up i mome licu pruža odličnu hidrataciju tijekom ovih vrućih dana. Mogu reći da sam pronašla idealnu kremu za svoje lice. Lux-Factor 4D Hyaluron kremu sam preporučila prijateljicama, a ovim putem je preporučujem svima jer je zaista odlična!"

Kako do dokazano najučinkovitije kreme protiv bora Lux-Factor?

Upravo sada možete naručiti Lux-Factor 4D Hyaluron kremu protiv bora po promotivnoj cijeni s više od 50% popusta, samo na lux-factor.com.

Želite prijaviti greške?