Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
međunarodni jazz festival u Istri

Predstavljen Valmar Jazz festival

valmar jazz
25.02.2010.
u 11:30

U Poreču će u srpnju nastupiti imena svjetske jazz scene Claudia Acuña, Dave Holland & Pepe Habichuela Flamenco Project, Edward Simon Trio, Dianne Reeves, Maurice Brown Quintet i Abraham Inc.

U Poreču će tijekom srpnja nastupiti atraktivna imena svjetske jazz scene Claudia Acuña, Dave Holland & Pepe Habichuela Flamenco Project, Edward Simon Trio, Dianne Reeves, Maurice Brown Quintet i Abraham Inc.

U Zagrebu, u središnjici Valamara, najveće hrvatske turističke grupacije, predstavljen je projekt Valamar Jazz Festival koji će se održavati u Poreču od 9. do 11. srpnja ove godine.

Na konferenciji za novinare umjetnička direktorica festivala Tamara Obrovac i predstavnici grupacije Valamar - Peter Fuchs, predsjednik Uprave Valamara, i Veljko Ostojić, predsjednik Uprave Riviere Poreč – predstavili su ideju razvoja projekta, detalje održavanja te imena vodećih glazbenika koji će nastupiti u sklopu prvog jazz festivala u Istri.

Ideja Valamar Jazz Festivala jest obogatiti kulturnu i turističku ponudu grada Poreča, kao i Istre u cjelini, međunarodnim glazbenim događanjem kojim će ova mediteranska turistička destinacija dobiti tradicionalni kulturni događaj.

Osim glavnog festivalskog programa, planiran je i bogati prateći program koji će se sastojati od mini-koncerata na ulicama Zagreba, Rijeke i Pule, svakodnevnih manjih koncerata i događanja u Poreču za trajanja festivala te after-partyja. Zvijezde središnjeg događanja su Claudia Acuña, Dave Holland & Pepe Habichuela, Flamenco Project, Edward Simon Trio, Dianne Reeves, Maurice Brown Quintet i Abraham Inc.

Valamar Jazz Festival održat će se na lokacijama obnovljene vile Polesini i otoka sv. Nikola.Također su predviđeni najavni i odjavni koncert. Najavni koncert održat će se 10. lipnja u Poreču, a odjavni 21. kolovoza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije