Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
omlet, kava, novine

Poznate osobe u pidžamama dijelile doručak

Doručak u pidžami
Foto: PR FOTO
1/3
07.06.2016.
u 11:11

A goste u zagrebačkom McDonald`su u Jurišićevoj ulici posluživale su i popularne voditeljice Ivana Mišerić i Petra Nižetić te Dubravko Šimenc – i to u pidžamama.

„Baš kao doma“, poruka je najnovije McDonaldsove kampanje za doručak u sklopu koje je McDonald`s diljem Hrvatske častio svoje goste slasnim doručkom.

goste u zagrebačkom McDonald`su u Jurišićevoj ulici posluživale su i popularne voditeljice Ivana Mišerić i Petra Nižetić te Dubravko Šimenc – i to u pidžamama.

„Eto, doživjela sam i taj trenutak da budem u McDonald`su u pidžami i guštam u fenomenalnom doručku – omletu, kavi, novinama... Baš kao doma, ako ne i još bolje!“, komentirala je veselo Ivana Mišerić koja je, nakon jutarnjeg rituala u omiljenom joj „mekiću“, dio svoje jutarnje sreće podijelila i s gostima McDonald`s. Stala je iza blagajne i zajedno s Dubravkom Šimencom i Petrom Nižetić te djelatnicima dijelila gostima McMuffin s jajima i slaninom i kavu.

„Obožavam kave u McDonald`su, a odnedavno sam se navukla i na njihov slasni doručak. Ušetaš, naručiš si mini engleski doručak u superpraktičnom obliku i kavu i sretan si čovjek“, ističe Petra Nižetić s kojom se složio i Dubravko Šimenc. Poznati bivši vaterpolist navukao se na McMuffine u svim varijantama, a voli naručiti i omlet s gljivama.

Podijeljeno 2.500 doručaka diljem Hrvatske 

McDonald`s je svojim gostima diljem Hrvatske podijelio čak dvije i pol tisuće doručaka, a ispred velikog jutarnjeg čašćenja stoji ime Dan D, odnosno Dan doručka. McDonald`s tom akcijom želi podsjetiti građane da je doručak najvažniji dio dana, ali i pokazati im da jutarnji obrok vani može biti baš kao doma. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije