Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krivi start

Plesač Nicolas Quesnoit na parkiralištu doživio nezgodu

Nicolas Quesnoit
30.11.2009.
u 22:07

Nitko, na sreću, nije ozlijeđen, a šteta je nastala samo na prednjem lijevom kotaču, no 32-godišnji Nicolas, plesni partner kuharice Ane Ugarković, morat će platiti popravak svojeg vozila.

Nakon što ga je u showu “Ples sa zvijezdama” poslužila sreća, Nicolas Quesnoit na parkiralištu je doživio prometnu nezgodu. Jučer, dok je sa suprugom Ksenijom odlazio iz plesnog studija “Zagreb”, na tramvajskoj pruzi na njih naletio drugi automobil.

Nitko, na sreću, nije ozlijeđen, a šteta je nastala samo na prednjem lijevom kotaču, no 32-godišnji Nicolas, plesni partner kuharice Ane Ugarković, morat će platiti popravak svojeg vozila. Ipak, sudeći prema tome kako mu je krenulo, Quesnoita će možda i u ovom slučaju poslužiti sreća. Naime, prošle subote on i njegova plesna partnerica u HTV-ovu showu “pregazili” su favorite Ivu Šulentić i Damira Horvatinčića.

– Za mene je subota bila simboličan kraj showa. Iva i Damir bili su moji favoriti, ljutit sam zbog nepravde – rekao nam je tada Nicolas, nesretan što su on i njegova partnerica Ana Ugarković nastavili bitku za najbolji plesni par.

Komentara 3

CV
cvijece
23:28 30.11.2009.

Nesreća?Pa nije sreća kad ti netko strga auto ali nije niti nesreća.Zašto se olako upotrebljava ta riječ?

Avatar Gump, Forrest
Gump, Forrest
10:52 01.12.2009.

nije doživo nesreću nego nezgodu; a otkud tramvajska pruga na parkiralištu?

LO
loza
01:22 01.12.2009.

da nisu napisali plesač nebi znao tko je taj lik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije