Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Facebook

Piscima nevjerojatnih ljubavnih kombinacija – Šalkovićeva knjiga

šalković
04.12.2009.
u 18:33

U povodu izlaska novog romana Hrvoja Šalkovića “Kombinacija d. o. o.” izdavačka kuća V. B. Z. organizirala je nagradnu igru na Facebooku u kojjoj se dijeli 50 knjiga.

U povodu izlaska novog romana Hrvoja Šalkovića “Kombinacija d. o. o.” izdavačka kuća V. B. Z. organizirala je nagradnu igru na Facebooku u kojoj se dijeli 50 knjiga.

Posjetitelji stranice Kombinacija d. o. o. imaju priliku osvojiti jedan od 30 primjeraka romana “Kombinacija d. o. o.”, 10 primjeraka romana “Zec na mjesecu” i 10 primjeraka romana “Pravi se da ovo nisi vidio”, sve s potpisom Hrvoja Šalkovića.

Što treba? Biti najbolji u pisanju 4 rečenice o temi Najnevjerojatnija ljubavna kombinacija u kojoj ste se zatekli.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:52 04.12.2009.

Baš je u tijeku izvlačenje ekipa po grupama za SP 2010. Iz Južne Afrike je došla sjajna vijest za ljubitelje nogometa u HR. Naime reprezentacija Hrvatske neče biti u grupi ni sa Argentinom, ni sa Italijom, ni sa Brazilom i čak ni sa Njemačkom. Reprezentacija Hrvatske če biti u grupi koja se zove grupa \"spokojni ljetni odmor\" zajedno sa Rusijom, Škotskom, Švedskom i Norveškom. Iz Ljubljane i Beograda bivša brača šaljemo u Zagreb čestitke za tu sjajnu izvan World Cup grupu nade, spokojnosti, ljetnoga sunčanja, pitja Ožujskoga i gemišta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije