Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li znali?

Pilot otkriva što se točno događa s vašim tijelom ako umrete u avionu

shutterstock
16.08.2023.
u 09:30

Pilot i stjuardesa otkrili su što se točno događa ako umrete u avionu, uključujući hoće li vaše putovanje biti odgođeno i gdje pohranjuju tijelo.

To nije najveselija tema za razmišljanje ili raspravu, ali s vremena na vrijeme netko umre tijekom putovanja u avionu. To obično nema nikakve veze sa samim putovanjem, već je posljedica hitnog medicinskog slučaja ili starosti. U svakom slučaju, to je užasno tužno i uznemirujuće za sve uključene u događaj. Ako ste ikada sjedili i razmišljali o svojoj smrti i o tome što bi se moglo dogoditi ako ipak umrete tijekom leta, više ne morate razbijati glavu jer je komercijalni pilot sve otkrio, prenosi Mirror.

Pilot je priznao da su se nadali da, iako je to nešto za što je svaka posada obučavana, to nikada neće morati iskusiti. Rekao je: 'Kabinsko osoblje bi ga premjestilo na najprimjerenije moguće mjesto. Na dugom letu to bi vjerojatno bio jedan od kreveta za posadu ili u rezervni red sjedala. Ako to nije moguće, morali bi ga pokriti dekom. Nastavili bismo do planiranog odredišta leta'.

VEZANI ČLANCI: 

Stjuardesa Sheen Marie također je dala objašnjenje na TikToku kako bi otkrila što se događa kada netko umre usred leta, rekavši: 'Ako doživi srčani udar i umre, a mi ne možemo ništa učiniti u vezi s tim, i ne možemo započeti s oživljavanjem, samo ćemo čekati dok ne stignemo na naše konačno odredište. Zadržat ćemo mrtvo tijelo tamo gdje je'.

Potom je potkrijepila pilotov odgovor, rekavši da će, ako je moguće, preminuli biti premješten na neka rezervna sjedala i pokriven dekom, dodajući da, gdje god je to moguće, ostalim putnicima u zrakoplovu neće biti ništa rečeno te im je dopušteno da odu prije nego što dođe liječnička ekipa.

VEZANI ČLANCI: 

Sheen je također dodala: 'Međutim, ako putnik ipak umre, moramo pohraniti tijelo, nećemo ga tamo ostaviti. Na dugim sam letovima, pa imajte na umu da dostupna oprema možda neće biti prisutna u svakom zrakoplovu ili kod svake zrakoplovne kompanije. Često prelazimo Atlantik i nećemo sletjeti još nekoliko sati, tako da moramo pohraniti tijelo. Imamo vreću za tijelo u našem medicinskom priboru i ako je moguće tijelo ćemo zamotati unutra, ali uvijek ostaviti otvorenu oko glave, jer je može zatvoriti samo dežurni liječnik'.

Žena tvrdi da joj je aviokompanija uništila kofer: 'Žalila sam se, a njihov odgovor me iznenadio!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije