Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pet Shop Boysi 29.studenog u zagrebačkoj Areni

pet shop boys
Pixsell
01.10.2009.
u 22:53

Koncert se održava u sklopu akcije Za siguran korak, a ulaznice kreću u prodaju 2.10.2009., i mogu se nabaviti putem Eventima i na www.eventim.hr.

Nakon U2 Zagreb ugošćuje još jedan veliki bend. Britanski elektro pop i synthpop sastav Pet Shop Boy, kojeg čine Chris Lowe i Neil Tennant, krajem sljedećeg mjeseca nastupaju u Areni.

 

Grupa je osnovana 1984., a veliki uspjeh postigli u drugoj polovici 80-ih. Neki od najpoznatijih hitova su Rent, Jealousy, West End Girls, Heart, Always on My Mind, It s Sin, I am With Stupid,... Prvi album izlazi 1986. i nazvan je Please, a od tada ovaj dvojac ne prestaje proizvoditi hitove.

Već je s prvog albuma skinut prvi single West End Girls te se PSB probijaju velikim koracima kroz gustu glazbenu scenu. Kroz idućih 25 godina PSB-i nižu još 32 albuma. Dobitnici su brojnih glazbenih nagrada i priznanja, imaju obožavatelje diljem svijeta, prodali su preko 100 milijuna albuma, više od 40 pjesama ušle su top 30 singlova, a ove će godine u sklopu turneje Pandemonium on Tour posjetiti i Zagreb te predstaviti svoj novi album Yes.

Koncert se održava u sklopu akcije Za siguran korak, a ulaznice kreću u prodaju 2.10.2009., i mogu se nabaviti putem Eventima i na www.eventim.hr.

Cijene ulaznica:

5.kat - tribine - 220 kn
4.kat. - tribine - 250 kn
3.kat - tribine & parter - 280 kn
VIP parter - 300 kn
LOŽE - 500 kn

 

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
09:16 04.10.2009.

A koliko ti \"biysi\" već imaju godina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije