Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEMANTIRALI TRUDNOĆU, ALI NE I VJENČANJE

Penelope Cruz i Javier Bardem pripremaju se za vjenčanje iz snova?

penelope
Pixsell
06.10.2009.
u 11:27

Nakon dugih 16 godina od filma "Šunka, šunka" Penelope je ipak dočekala svoga Javiera. Snimanje trećega zajedničkog filma "Vicky Cristina Barcelona" spojilo je par koji je od prvog trenutka na filmu zračio snažnim erotskim nabojem.

Španjolski zlatni par Penelope Cruz i Javier Bardem postao je jedna od glavnih meta tabloida diljem svijeta. Svakodnevno se objavljuje nekoliko netočnih informacija koje brojne PR službe poznatih glumaca demantiraju.

Najdraža uloga
Nakon što su rekli da ne očekuju dijete, u američkim medijima pojavila se vijest da će glumački par uskoro otići pred oltar. U slučaju da se ta vijest ipak pokaže točnom u moru dezinformacija koje okružuju par Bardem-Cruz, Penelope će biti sretna jer često u svojim intervjuima ponavlja kako će joj uloga majke biti jedna od najdražih u životu, pogotovo nakon vjenčanja iz bajke o kojem sanja već dugo.

Javier Bardem slovio je za jednog od najvećih zavodnika u svijetu filma, a s prelijepom Penelope navodno se zbližio već na snimaju kultnog filma Bigasa Lune "Šunka, šunka".

Tada je s dvoje glumaca snimljena jedna od najerotičnijih scena devedesetih koja se urezala u pamćenje svima koji su pogledali film.

Međutim službeno nisu bili par, iako je na filmu bilo vidljivo da među njima postoji kemija. Zajedno su snimali i Almodovarovo "Živo meso" pa su i tada sa seta curile informacije o ljubavi između Javiera I Penelope.

Nakon dugih godina
Nakon dugih 16 godina i filma "Šunka, šunka" Penelope je ipak dočekala svoga Javiera. Snimanje trećega zajedničkog filma " Vicky Cristina Barcelona" spojilo je par koji je od prvog trenutka na filmu zračio snažnim erotskim nabojem.

Bez obzira je li njihovo vjenčanje još samo jedan trač, priča Penelope Cruz
i Javiera Bardema pokazala je da se nekad i u životu zna dogoditi priča poput najboljih filmskih, a u slučaju španjolskog para, moglo bi biti po onoj "živjeli su dugo i sretno".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije