Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Da ne bude pod stresom

Pas uživa u životu: Maleni Slinky redovito kod kuće ima spa tretmane

youtube
13.07.2021.
u 14:28

Minijaturni je jazavčar star tek 11 tjedana, a vlasnica mu redovito za opuštanje priušti razne spa tretmane poput masaže glave, lica i šapa

Videozapisi s njemačkim kratkodlakim jazavčarom Slinkyjem postali su viralni hit na TikToku nakon što su njegovi vlasnici počeli objavljivati Slinkyjeve kućne spa tretmane.

Minijaturni je jazavčar star tek 11 tjedana, a njegova mu vlasnica Melissa Liu iz Melbournea, Australija, redovito za opuštanje  priušti razne tretmane: poput masaže glave, lica i šapa.

Psića tako nije neobično vidjeti ni s kriškama krastavaca na očima ili slušalicama u ušima, zbog čega ga je 30.000 YouTube pratitelja od milja prozvalo The Spa Dog.

- Suprug i ja smo neko vrijeme htjeli jazavčara, pa smo uzeli Slinkyja - priča vlasnica za Metro i priznaje da ju je, kad je pas tek trebao doći k njima, brinulo hoće li mu se svidjeti novi dom i hoće li mu selidba biti jako stresna...

Zato su mu, kaže, ona i suprug počeli priređivati luksuzne 'spa dane', jer su ionako zbog pandemije više vremena provodili kod kuće, a štene još nije bilo dovoljno staro za šetnje.

Paris Hilton dobila novi show na Netflixu, moglo bi vas iznenaditi čime će se baviti

1/7

- Ti ga tretmani opuštaju i smiruju - kaže Melissa koja tretman započne s igrom, a kad joj pas iscrpljen zaspi u krilu, stavi ga na kauč i masira mu lice i šapice. 

 Spa mu, ispričala je, priredi barem jednom tjedno, a tretmani su slatkom psiću omogućili i brojne obožavatelje koji nestrpljivo čekaju nove objave. 

- Naravno da ga svi obožavaju kad je tako sladak dok se opušta - rekla je vlasnica koja često prihvati i online prijedloge za Slinkyjevo vrijeme odmora od stresnog psećeg života. 

Preslatko štene izazvalo pomutnju: Je li ovo pas ili mačka? ❤

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZO
zoranos
15:37 13.07.2021.

U zatvor sa ljudima koji radi ovako nešto! Baš jučer pas neki čeka pred ulazom u kafić sa kapom/šiltericom - a ima dugu dlaku i mogu si misliti koliko mu je sa tim vruče ... Zatvarati ljude za mučenje životinja! Ono što paše ljudima ne mora pasati i životinja, a jadne životinje ne znaju govoriti - mučenje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije