Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi pokušaj

Hari Varešanović nakon 15 godina veze ipak oženio Jasminku Ištuk

hari mate hari
igor kralj/pixsell
14.02.2010.
u 17:22

Sretan događaj, pjevač je pokušao skriti od medija pa se do gradske vjećnice došunjao odvojeno od Jasminke. Kad je spazio fotografe, Hari Varešanović povisio je ton i počeo mahati rukama, u želji da kamere rastjera sa skromnog vjenčanja.

Popularni Sarajlija Hari Varešanović uplovio je u subotu navečer u bračnu luku s dugogodišnjom djevojkom, Osječankom Jasminkom Ištuk. Sudbonosno “da” izrekli su upravo u mladenkinu rodnom gradu u kojem se večer kasnije Hari Mata Hari popeo na pozornicu i zapjevao na koncertu u povodu Valentinova.

Sretni događaj 49-godišnji Hari Varešanović pokušao je zadržati u strogoj tajnosti, pa su, kako doznajemo, u vijećnicu u Županijskoj 4 ušli odvojeno, a prva je oko 18 sati stigla Jasminka.

Do matičara se pjevač popeo umotan u visok ovratnik jakne, vješto izbjegavajući pokušaje fotografiranja i snimanja, uz objašnjenje da žele da taj čin prođe u što većoj privatnosti. Vjenčani kum navodno im je bio gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković.

Omeo ih snijeg

U Osijek je u subotu Hari, doznajemo, stigao ravno iz Sarajeva, a snijeg im je stvarao probleme putem, pa su kasnili tako da je za taj dan planirani posjet Odjelu intenzivne njege osječke pedijatrije morao odgoditi. Hari Varešanović s Jasminkom Ištuk u vezi je gotovo petnaest godina, a upoznali su se u Kölnu preko zajedničkih prijatelja. Prije manje od godinu dana pjevač je u bosanskim medijima izjavljivao da on i njegova partnerica ne razmišljaju o braku ističući kako kvaliteta njihove veze i jest u tome što nema pritisaka. Ipak, priznao je jednom prilikom da on i njegova izabranica razmišljaju i o djeci. Vječnom zavodniku, koji je na glazbenoj sceni već četvrt stoljeća, to je drugi brak, a s bivšom suprugom Aidom ima dvoje djece. Brak iza sebe navodno ima i Jasminka.

Prema navodima bosanskih medija, par se nedavno vjenčao i u Sarajevu poštujući šerijatske običaje.

Posjetio bolesne mališane

Hari je jučer ipak posjetio teško bolesne mališane na osječkoj pedijatriji, a u emotivnom susretu poručio im je da će na koncertu u povodu Valentinova pjevati i za njih. Polovica sponzorskih davanja s koncerta namijenjena je zakladi “Milo moje” i velikoj humanitarnoj akciji “Daj pet” za obnovu pedijatrijskog intenzivnog odjela.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Sidewinder
Sidewinder
15:52 14.02.2010.

Neka im je sretno u šerijatu...

LA
Laura Anny
17:36 14.02.2010.

Jesu li zaista trebali cekati 15 godina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije