Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzo i lako

Otkrila odličan trik kako otvoriti vrećice koju se prejako zategnute: 'Da sam barem ovo prije znala!'

TikTok
11.03.2021.
u 09:30

Njezin video brzo je prikupio više od 3,1 milijuna pregleda i gotovo milijun lajkova

Kada imamo višak namirnica ili hrane, često ih spremamo u obične, plastične vrećice koje dobijemo ili kupimo u dućanu. Iako su odlične za spremanje hrane, ponekad ih znamo prejako zatvoriti i mučimo se s ponovnim otvaranje. No, jedna žena pokazala je odličan trik kako jednostavno otvoriti vrećice koje su prejako zategnute. 

Na svom TikTok profilu podijelila je u videu na temu ‘pokaži trik koji si nekada vidio i promijenio ti je život od tada’ te oduševila mnoge. 

@emilymaecupcake

##stitch with @thelifebath

♬ original sound - Emily

Naime, ako imate vrećicu koja je prejako zategnuta, sve što trebate napraviti je omotati početak vrećice oko svoje osi, a zatim gurnuti prema čvoru. Čvor na vrećici se tako otpušta, a vrećica se otvara bez problema. 

Njezin video brzo je prikupio više od 3,1 milijuna pregleda i gotovo milijun lajkova, a korisnici društvenih mreža bili su zadivljeni. - Uništila sam već toliko vrećica. Da sam bar ovo prije znala - samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

Sigurno će vam biti žao što ovo s vrećicama niste znali ranije:

1/5
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije