Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Otkazala je spoj dok je muškarac već bio na putu prema njoj: ‘Njegova poruka me šokirala!’

Shutterstock
31.01.2024.
u 13:30

Nije znala što učiniti, ali brat joj je rekao da otkaže spoj

Utsha Saha, koja se na TikToku zove @shahutasaha, objavila je video na platformi u kojem objašnjava zašto je otkazala spoj dok je muškarac već bio na putu po nju."U šoku sam i moram reći ljudima što se upravo dogodilo", rekla je Saha iz Londona u svom videu koji je prikupio više od 4,5 milijuna pregleda otkako je objavljen prošlog siječnja.

“Odjevena sam za večeru, a ovaj čovjek je na putu, rezervirao je večeru i dolazi po mene”, nastavila je prije nego što je otkrila njegov veliki promašaj, piše NY Post

@shahutasaha Still in shock that people like this exist #standards #datingadvice #datingstorytime #datingstandards #highstandards #datingtips #storytime #dating #shocking ♬ original sound - Utsha Saha

Kad je bio na samo 30 minuta od njezine kuće, Saha je rekla da joj je poslao sljedeću poruku: “U redu, ti plitka k**o, ne osuđuj moj auto. Imam ga od svoje 18. godine i nitko zapravo nema auto u Londonu.” Nepoštovanje tog čovjeka bilo joj je užasno, pogotovo jer su se tek upoznavali. “On je muškarac od 30 i više godina koji ima normalnu karijeru. Jedva da imamo prijateljski odnos. Ovo nam je tek drugi put da zajedno večeramo”, objasnila je.

Rekla je da bi se, čak i da su se poznavali dulje, osjećala neugodno, te je rekla: "U razgovoru sa svojim prijateljima gotovo nikada ne upotrebljavam psovke." Nije bila sigurna što učiniti, obratila se mlađem bratu koji joj je savjetovao da otkaže spoj. U početku se osjećala loše zbog otkazivanja jer je on već bio na putu, ali je ipak odlučila ne ići.

VEZANI ČLANCI:

“Tada sam pomislila, ovo nije u redu, imam neke standarde. Ne želim večerati s nekim tko me naziva tako", dodala je. Kad je stigao do nje, rekla mu je da je spoj otkazan i on je otišao, ali ipak ju je nazvao i žalio se kako je to "nepristojno", na što mu je rekla kako se ona osjeća i poklopila mu slušalicu.

Zatim je promijenio način razgovora i poslao joj golemu ispriku deset minuta kasnije. “Ovo je odrastao muškarac stariji od 30 godina koji misli da je u redu nazvati ženu k***m prije nego što dođe po nju i odvede ju na večeru." Rekla je i da joj je otkazivanje spoja omogućilo da upozna nekog zgodnijeg.

"Znaš što? Kad se jedna vrata zatvore, druga se otvore, jer još jedan slatki dečko planira sljedeći spoj za nas. Pouka priče jest da se ne morate bojati otkantati ljude na prvom spoju jer ovo zaista nije bilo u redu”, dodala je.

Komentatori ispod njezina videa hvalili su je jer se zauzela za sebe i postavila zdrave standarde.

“Samo vam je odlučio dati crvenu zastavicu na pladnju odmah i tada”, napisala je jedna osoba. “Ako mu je u redu da te tako nazove iz 'šale', ZAMISLI kako bi te tek nazvao u svađi. Izbjegla si metak”, dodao je netko drugi.

Suprug ju je ostavio čim je dobio vizu: ‘Sve nas je prevario!’

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
09:41 01.02.2024.

i bolje da se izdao kakav je s njim ne bi dugo bila kad vrijeda zene na takav nacin,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije