Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3D VERZIJA

Osvojite kinoulaznice za film "Priča o igračkama"

priča
28.10.2009.
u 13:45

Povratak ovih klasika iz Disneyja i Pixara na velike ekrane započinje Disney Digital 3D, proslavu serijala koja će kulminirati s „Toy Story 3“, potpuno novom pustolovinom koja u kina stiže 18. lipnja 2010.

Stvaratelji voljenih filmova iz serijala „Priča o igračkama“ ponovno otvaraju svoju kutiju s igračkama predstavljajući vrlo posebno dvostruko zadovoljstvo: filmove „Priča o igračkama“ i „Priča o igračkama 2“ kakve još nismo imali prilike vidjeti; u spektakularnom Disney Digital 3D-u!

- Nevjerojatno smo uzbuđeni što pružamo gledateljima priliku da u ova prva dva filma uživaju na potpuno novi način, zahvaljujući najnovijoj 3D tehnologiji - kaže John Lasseter, redatelj filmova „Priča o igračkama“ i „Priča o igračkama 2“.

Filmovi serijala „Priča o igračkama“ i gomila nezaboravnih likova koje su predstavili svijetu zauzimaju posebno mjesto u srcima i umovima nebrojenih gledatelja širom svijeta. Otkako je film „Priča o igračkama“ 1995. godine zapanjio gledatelje svojim glatkim animacijama i toplim humorom, film i njegovi likovi širom svijeta su postali neodvojiv dio pop kulture, posebno mantra Buzza Lightyeara „Do beskonačnosti i još dalje“, koja je postala parolom 21. stoljeća.

Ta zabavna humoristična pustolovina koja je nastajala tijekom četiri godine, predstavila je vrhunsku glasovnu glumačku postavu koja je uključivala dvostrukog oskarovca Toma Hanksa i komičarsku superzvijezdu Tima Allena.

- Filmovi serijala 'Priča o igračkama' uspijevaju postići ono čemu teže svi bezvremeni klasici - kaže glumac Tom Hanks, koji daje glas kaubojskom junaku Woodyju.

- Donose nevine likove koji se suočavaju s beskonačnim nizom pustolovina. Svi u životu poznajemo ljude koji nas podsjećaju na Woodyja, Buzza, Bo Peep, te g. i gđu. Potato Head, i pitamo se tko bismo mi bili, da smo igračke.

Besprimjeran uspjeh filma „Priča o igračkama“ možda je učinio snimanje nastavka neizbježnim, no film „Priča o igračkama 2“ uspio je nadići original na kinoblagajnama, postajući prvi animirani nastavak koji je zaradio više novca od svog prethodnika. „Priča o igračkama 2“ je već prvi vikend prikazivanja porušio sve rekorde gledanosti u Sjedinjenim Državama, Velikoj Britaniji i Japanu, te je postao najuspješniji animirani film 1999. godine s domaćom zaradom od 245 milijuna dolara, te međunarodnom zaradom od 485 milijuna dolara.

Film se u našim kinima počinje prikazivati 29. listopada, a samo za vas pripremili smo nagradnu igru u kojoj možete osvojiti po dvije karte za projekciju po vlastitom izboru.

Po dvije ulaznice za Priču o igračkama osvojili su Silvia Premerl, Maja Mihoci, Branimir Sablek, Darko Smutni i Davor Dombaj iz Zagreba.

Ključne riječi

Komentara 1

NI
nagradna_igra
13:26 29.10.2009.

Još da ste naveli u pitanju da se radi o trećem nastvaku \"priče o igračkama\" ne bi bilo na odmet.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije