Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Osvojite DVD 'Tajne zdrave prehrane'

hrana
Arhiv VL-a
13.10.2009.
u 13:20

Večernji vam daruje DVD uz koji ćete naučiti sve o zdravoj prehrani, dodacima prehrani, prehrani sportaša, te razraditi svoju strategiju mršavljenja.

Kako biste definirali zdravu prehranu i jeste li se ikada pitali što je zdrava prehrana? Zdrava prehrana su namirnice koje osiguravaju sve hranjive i zaštitne tvari za optimalno zdravlje onih koji ih konzumiraju. Istovremeno, te namirnice ne sadrže nikakve štetne tvari u količinama koje bi mogle naškoditi organizmu.

"Tajne zdrave prehrane" je DVD koji vam nudi detaljne odgovore na ovo i još neka važna pitanja o prehrani. Tako možete naučiti što je točno zdrav život, doznati sve o dodacima prehrani, prehrani sportaša, te razraditi svoju strategiju mršavljenja.

Autor DVD-a je dr. sc. Kulier, redoviti član Akademije medicinskih znanosti Hrvatske i član Povjerenstva za dodatke hrani Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Večernji vam daruje DVD "Tajne zdrave prehrane". Pošaljite nam svoje osobne podatke na mail nagradna_igra@vecernji.net do 19. listopada.

Komentara 2

NI
nagradna_igra
15:16 10.11.2009.

A-haaaaaa, 19. listopada 2010.?!?!?!? Sad kužim! Super! Čekam/o! :-o :-o

NI
nagradna_igra
09:27 30.10.2009.

Dobro. Pošaljite podatke do 19. listopada i onda ŠTA??? Mi ćemo si uzet DVD za sebe i nećemo si dat truda nit izmislit neko ime kome smo k\'o fol dali DVD!?!?!?! Super vam je marketing!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije