Opet pravi kebab u Zagrebu, originalan u svemu, od namirnica do načina pripreme
Recept je i jednostavan i zahtjevan: meso, svježi pureći odresci, ručno se stavljaju na ražanj i peku, ali dan prije stižu u Zagreb gdje se noću, 12 sati, mariniraju. Jela se zovu po slavnim mađioničarima - jer sve je to magija, ponose se
Komentari 3
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Kebap je izmislio jedan turcin koji je zivio u Njemackoj i prije par godina umro. Pisati da je kebap turskog porijekla je malo bez veze, mozda po ovom turcinu, ali to sa turskom kao drzavom nema veze