Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROJEKT HOKUS POKUS
Povratak na članak

Opet pravi kebab u Zagrebu, originalan u svemu, od namirnica do načina pripreme

Recept je i jednostavan i zahtjevan: meso, svježi pureći odresci, ručno se stavljaju na ražanj i peku, ali dan prije stižu u Zagreb gdje se noću, 12 sati, mariniraju. Jela se zovu po slavnim mađioničarima - jer sve je to magija, ponose se

Komentari 3

UM
umrojuce
11:57 09.12.2016.

Kebap je izmislio jedan turcin koji je zivio u Njemackoj i prije par godina umro. Pisati da je kebap turskog porijekla je malo bez veze, mozda po ovom turcinu, ali to sa turskom kao drzavom nema veze

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.