Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izlet u modu

Olimpijke iz Podravke s pregačama na Dove FHR pisti

pregače (1)
Foto: Dove fashion.hr
1/5
28.09.2012.
u 11:17

Dizajniranje pregača bio je za mene poseban izazov, ali istovremeno i užitak s obzirom na to da sam i sama zaljubljenik u kuhanje, kaže dizajnerica Marina Obradović

Ovogodišnji Dove fashion.hr na pistu će premijerno poslati i naše proslavljene olimpijke. Rukometašice našeg najtrofejnijeg kluba  RK Podravka Vegeta – Miranda Tatari, Ivana Jelčić, Nikica Pušić-Koroljević, Vesna Milanović Litre, Marta Žderić, Sanja Damnjanović, Žana Čović i Ivana Kapitanović pistom će prošetati u dizajnerskim Vegeta pregačama koje će izraditi Marine Obradović koja djeluje pod imenom Marina Design. 

Novost na ovosezonskom tjednu mode suradnja je s kompanijom Podravka koja će prvog dana događanja predstaviti samostalnu pret-a-porter kolekciju Marina Designa. 

– Dizajniranje pregača bio je za mene poseban izazov, ali istovremeno i užitak s obzirom na to da sam i sama zaljubljenik u kuhanje. Mogućnost da svoj dizajn uklopim u ovu priču dodatno me inspirirala, a nadam se da će dizajnerske pregače potaknuti kreativnost i kod svih onih koji će ih koristiti u kuhinji – kazala je dizajnerica.  

Uspješne profesionalne sportašice, među kojima se nalaze i hrvatske olimpijke na jedan dan sportske

Dizajnerske pregače  Podravka će ubuduće koristiti u sklopu svojih promotivnih aktivnosti.

– Budući da smo gotovo svaki dan u sportskoj odjeći, ovaj zadatak za nas će biti vrlo veliki izazov. Nadam se da ćemo opravdati dano nam povjerenje i zabaviti gledatelje Dove fashion.hr-a – rekla je kapetanica hrvatske rukometne reprezentacije i rukometnog kluba Podravka Vegeta Miranda Tatari na probi. 

>>Tatjana Šarić zvijezda je nove Dove Fashion.hr kampanje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije