Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'POŠASTAZZI'

Od Jennifer Aniston muškarci bježe zbog paparazza

Jennifer Aniston
Reuters
06.10.2009.
u 17:36

Tabloidi su toliko zaokupljeni ljubavnim životom nekadašnje Rachel da bi odmah proglasili i nekog prolaznika njezinim dečkom da joj se obrati na cesti.

U nedavnom intervjuu Aniston se požalila:

- Vrlo je čudan osjećaj kad hodaš ulicom dok snimaš film, a onda se najednom pojave paparazzi i svi se razbježe jer ne žele biti ona osoba koju će proglasiti mojim "misterioznim dečkom".

- Jadna moja prijateljica. Išle smo skupa na odmor, a njezin dečko je slučajno baš pored mene ulazio u zrakoplov. Odmah su nas fotografirali paparazzi koji su se raspisali o "tajanstvenom muškarcu", a to je bio njezin dečko - rekla je Aniston.

Ključne riječi

Komentara 1

LA
Laura Anny
18:18 06.10.2009.

Lijepa zena a sama, okolini je to malo cudno, ali uzivaj u svojoj slobodi dok se drugi muce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije