Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRZO I LAKO

Očistite fuge u kupaonici na brz i jednostavan način: Potrebno vam je samo nekoliko sastojaka

Shutterstock
18.05.2022.
u 07:00

Za ovu metodu ne treba vam puno novaca niti vremena, a rezultati će biti vidljivi odmah

Svi znamo da su prljave fuge među pločicama u kupaonici čest i iritantan problem. Znaju poprimiti žutu boju koju je zaista teško očistiti, a skoro je nemoguće vratiti im sjaj i bjelinu. No, obožavatelji britanske kraljice čišćenja, Mrs. Hinch, imaju rješenje za taj problem. U svojoj Facebook grupi podijelili su savjete kako i čime očistiti pločice u kupaonici, a zato vam ne treba ni puno novaca, ni previše vremena. 

 Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti `čuda`

1/5

Kako piše Express, jedna obožavateljica u grupi je pitala zna li tko što će najbolje očistiti fuge između pločica i ukloniti groznu, prljavu žutu boju, a ubrzo je i dobila brojne odgovore.

Odgovori su uključivali nekoliko savjeta, a najpopularniji je bio korištenje sode bikarbone s izbjeljivačem. Naime, ono što trebate napraviti je pomiješati sodu bikarbonu s izbjeljivačem, a kada se od njih napravi gusta miješavina poput paste, nanesite ju na fuge starom četkicom za zube, te lagano istrljajte. 

Drugi savjeti uključivali su miješanje sode bikarbone i limunovog soka, ili sode bikarbone i bijelog octa, a također su preporučili da miješavine nanesete na četkicu za zube, ili vlažnu krpu, te to izribate kako bi vaše fuge bile što čišće.

- Sama sam to probala i stvarno djeluje. Nećete požaliti - napisala je u komentaru jedna od obožavateljica Mrs. Hinch. 

Pogledajte za što sve možete koristiti tvrdi sapun u kućanstvu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije