Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK ISTOIMENOG HITA OD 11. VELJAČE U KINIMA

Dobitnici ulaznica za animirani film "Alvin i vjeverice 2"

alvin
11.02.2010.
u 12:27

Film “Alvin i vjeverice 2” vraća našu omiljenu krznenu braću: Alvina, Simona i Theodorea. Zbog nesvakidašnje nesreće u kojoj su sudjelovali Alvin i Dave Seville, braća useljavaju k Daveovu "cool" rođaku Tobyju te se moraju upisati u školu, baš kao i svi drugi klinci.

Film “Alvin i vjeverice 2” vraća našu omiljenu krznenu braću: Alvina, Simona i Theodorea. Zbog nesvakidašnje nesreće u kojoj su sudjelovali Alvin i Dave Seville, braća useljavaju kod Daveova cool rođaka Tobyja te se moraju upisati u školu, baš kao i sva druga djeca.

Škola predstavlja nove izazove za ove rock-zvijezde, izazove kao što su pritisak vršnjaka, sport u školi i - naravno - djevojke! Pod „djevojke“ mislimo na Chipettes čiji je menadžer Ian Hawke, pohlepni bivši menadžer Vjeverica, koji ih želi pretvoriti u veliki hit glazbene scene. U početku dolazi do suparništva između Vjeverica i Chippettesa, no na kraju shvaćaju da mogu biti zaista sjajni prijatelji i odličan glazbeni tim.

Likovima u crtiću glasove su dali Jason Lee, Justin Long, Christina Applegate, Anna Faris, Matthew Gray Gubler, Jesse McCartney, Amy Poehler Zachary Levi i David Cross.

Ovaj nastavak istoimenog hita u svjetskim je kinima do sada zaradio gotovo 400 milijuna dolara. U domaća kina stiže 11. veljače.

Ako ste i vi barem nakratko željeli osjetiti kako je to biti zvijezda na glazbenom nebu, mogli ste zaigrati našu nagradnu igru u kojoj smo jednog čitatelja nagradili uređajem za karaoke. Vaš je zadatak bio da napišete kratku šaljivu pjesmu o Alvinu i vjevericama, a autor najduhovitije pjesme osvojio je uređaj za karaoke. Za pobjedničku pjesmu odabran je uradak Željke Tihomirović, a evo i njezine pjesme:

Ja sam Alvin, glavni lik

Sav moderan i skroz šik

Simon, ja i Theo

Opaki smo trio

U našoj nas školi

svaka Chipett voli

Ne može nam ništa Ian

Uzalud od slave pijan

Jer smo face jer smo cool

Uživajmo zato ful

Čestitamo dobitnici kojoj nagrada stiže na kućnu adresu.

Dvije ulaznice za animirani film "Alvin i vjeverice 2" u petak 12. veljače u kinu Movieplex centra Kaptol dobili su: Šnježana Šala, Tatjana Potkonjak, Stijepo Sentović, Snježana Vujatović i Leonarda Petrovčić.

 

Ključne riječi

Komentara 1

UK
Ugo Kajvez
12:57 02.02.2010.

VL, .... ćemu vi trošite toliki virtualni prostor na imbecilne američke filmove i glumce, nemate ništa pametnije na što bi VI mogli energiju trošiti?? ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije