Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kabaretski performans na otvorenju novog kluba Posh

Nives Celzijus plesala u čaši šampanjca poput Dite von Teese

snježana mehun i mihael galeković
Foto: markom lukunić/VLM
1/2
16.10.2009.
u 16:48

Htjeli smo da prva večer u našem baru bude zanimljiva i posebna pa smo posjetiteljima ponudili kabaret koji ćemo uvrstiti u našu stalnu ponudu. Želja nam je da ga umjesto glumica uvijek izvode poznate osobe – otkriva Snježana Mehun.

Nives Celzijus poput starlete Dite von Teese preksinoć se u centru Kaskade okupala u čaši martinija, a manekenka Aleksandra Grdić sjela je u zlatnu krletku. Kabaretske točke, točnije djelići iz mjuzikla Chicago, scenarij su pripremljen za otvorenje zagrebačkog bara Posh. Poznatim damama uloge zavodljivih plesačica i baroknih dama namijenili su vlasnici novoga elitnog kluba – poduzetnica Snježana Mehun i njezin zaručnik maneken Mihael Galeković.

– Htjeli smo da prva večer u našem baru bude zanimljiva i posebna pa smo posjetiteljima ponudili kabaret koji ćemo uvrstiti u našu stalnu ponudu.

Želja nam je da ga umjesto glumica uvijek izvode poznate osobe – otkriva Snježana Mehun.

U tome će joj sigurno pomoći poznanstva s domaćim “selebovima”, ali i iskustvo koje je njezin zaručnik stekao posjećujući mondena mjesta u Milanu.

Gosti koji se zapute na Kaptol doživjet će zaista zanimljive predstave. Iako bi tematskoj večeri voljela nazočiti, novinarka Nove TV Fani Stipković ne može se zamisliti u ulozi plesačice.

– Mislim da me poslije toga gledatelji više ne bi ozbiljno shvaćali – tvrdi Fani. No, takve muke ne muče najpoznatiju hrvatsku suprugu nogometaša – Nives Drpić koja je preksinoć otplesala “vatreni ples”.

– Nives je bila jako zavodljiva. Plesala je s dva dečka. Moram priznati da je jako hrabra – tvrdi pjevačica i glumica Sonja Kovač. Ona je pak svoj doprinos dala kratkom seksi haljinicom koju joj je za ovu baroknu večer kod prijateljice Snježane Mehun, kao i drugim manekenkama, iz Hrvatskog narodnog kazališta donio Modni Mačak

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
17:33 16.10.2009.

jadan onaj bjednik...cija je ona zena...

BT
bili-tartuf
18:12 16.10.2009.

nasá Niveska je prava umetnica, u svim pogledima,..a oni stari ruzni pisci njoj ne zele dati zasluzenu nagradu , za najprodaniju knjigu i nagradu od 30.-miljari €juricá, jer je ona Magdalena pokvarena...

DO
doktorica
08:35 17.10.2009.

Za neke nema recesije,a neki još traže da im plaćamo zdravstveno i mirovinsko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije