Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULUPUH

Nini Vraniću nagrada za životno djelo

bašić
14.12.2009.
u 17:01

Upravni odbor i Umjetnički savjet ULUPUH-a donijeli su odluku da se Velika nagrada za životno djelo dodijeli fotografu Nikoli (Nini) Vraniću, a nagradu za najboljega mladog umjetnika dobit će Z. Bašić.

U utorak u 14 sati u Staroj gradskoj vijećnici u Zagrebu održat će se svečana dodjela ovogodišnjih ULUPUH-ovih nagrada.

Upravni odbor i Umjetnički savjet ULUPUH-a donijeli su odluku da se Velika nagrada za životno djelo dodijeli fotografu Nikoli (Nini) Vraniću, nagrada za najbolju izložbu u 2009. godini pripala je izložbi 43. zagrebački salon / primijenjene umjetnosti i dizajn, a novu nagradu za najboljega mladog umjetnika dobit će Zdenko Bašić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije