Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi rekao..

Nije spavaća soba: Ovo je najpopularnije mjesto u kući za vođenje ljubavi!

Shutterstock
11.11.2023.
u 22:30

Spavaća soba mnogima nije broj jedan mjesto za seks, a mnoglo bi vas iznenaditi što jest

Kada je riječ o najpopularnijem mjestu za seks u kući, većini najprije napamet pada spavaća soba. Ipak, kako je pokazalo istraživanje, to nije točno. Prema riječima seksualnih terapeuta, ključ održavanja vašeg seksualnog života je u novitetu. 

Naime, bilo da to znači iskušavanje novih poza u krevetu, različitih tehnika predigre ili neistraženih lokacija, nešto novo će zajamčeno ostaviti vas i vašeg partnera da žudite jedno za drugim. A, prema novom istraživanju, mnogi milenijalci već su oduševljeni cijelim novim trikom, piše Women's Health

VEZANI ČLANCI:

Istraživanje koje je proveo Skyn ​​Condoms pokazalo je da 78 posto ljudi od 18 do 34 godine začinjavaju stvari vođenjem ljubavi u dnevnom boravku.  

Ostala mjesta za seks uključivala su tuš (74 posto je reklo da se vole očistiti dok vode ljubav) zatim auto, praonica rublja, vanjski prostor i plaža. Pretpostavka je da je plaža posljednja jer pijesak na pogrešnim mjestima nije tako zabavan – a također je i prilično prljav. 

No, ne mora to biti isključivo dnevni boravak što se tiče kuće. Stručnjakinja za menopauzu i libido, doktorica Shahzadi Harper, tvrdi da je kuhinja najbolje mjesto u kući za vođenje ljubavi. Iako bi možda, na prvu loptu, svi odustali od ovog prijedloga, jer se po pitanju higijene ne čini kao idealan izbor, doktorica Harper tvrdi da seks u kuhinji ima jednu veliku prednost za razliku od onog na krevetu – mnogo je bolji za sagorijevanje kalorija! "Kuhinja je najbolja prostorija za seks, a kuhinjski stol ili radna površina uvijek su zgodna podloga", kaže ona.

Istraživanje pokazalo: Postoji veza između seksa i boljeg pamćenja!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije