Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvaput je pobijedila sudbinu

Nemoralna zavodnica koja živi bez prošlosti

Christina Applegate
15.01.2010.
u 15:16

Samantha Newly, koju u seriji glumi simpatična Christina Applegate, pala je osmodnevnu komu nakon koje je dobila jedinstvenu životnu priliku – ispraviti sve loše dijelove svojeg života.

Sigurno ste bar jednom poželjeli izbrisati svoj život i tamne mrlje prošlosti te u drugoj koži zakoračiti u novi početak. Taj privilegij imala je ova krhka plavokosa djevojka imena Samantha. Istina, cijena njezine transformacije bila je bolna i kobna.

U naletu automobila, koji ju je u pravom smislu riječi izbacio iz cipela, njezin je mozak “resetiran” i nastupila je potpuna amnezija. Samantha Newly, koju u seriji glumi simpatična Christina Applegate, pala je osmodnevnu komu nakon koje je dobila jedinstvenu životnu priliku – ispraviti sve loše dijelove svojeg života.

U simpatičnoj komediji koja će se od 16. siječnja vikendom emitirati na Novoj TV vidjet ćemo kako se podiže na noge. No s još malo sadržaja podgrijat ćemo vašu znatiželju...

S obzirom da više ne prepoznaje nikoga iz svojeg okružja, Samanthi svaki dan postaje nova avantura. Ne znajući tko je, dobiva priliku i ispraviti pogreške koje je nekada učinila, a s najvećim problemom suočava se kada dozna da ih je imala jako, jako puno. Kako bi ponovno pronašla svoj život, Sam se mora osloniti na jedine ljude koji joj mogu pomoći. Tu su njezini roditelji Regina i Howard, s kojima, poslije doznaje, nije razgovarala posljednje dvije godine.

U život joj se upleće i Dena, debeljuškasta djevojka iz susjedstva koja joj se predstavlja kao najbolja prijateljica. No da ona to nikako nije, Sam doznaje tek kad upozna Andreu, nemoralnu fatalnu zavodnicu s kojom je prije nesreće bila nerazdvojna.

Andrea joj otkriva pravu istinu o prijašnjem životu u kojem je Sam voljela alkohol, avanture s oženjenim muškarcima, a uživala je i u redovitom varanju svog dečka Todda. Ošamarena činjenicama, Sam odluči promijeniti svoju sudbinu i ispravno ući u drugi nastavak života...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije