Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ne propustite drugi broj mjesečnika Moje zdravlje

Moje zdravlje
VL
PR
Autor
PR članak
19.03.2012.
u 13:28

Ovog četvrtka ne propustite svoju dozu zdravlja za samo 3 kune uz Večernji list!

Drugi broj mjesečnika Moje zdravlje u četvrtak 22. ožujka bit će na kioscima uz Večernji list za samo 3 kune. Zbog velikog interesa koji je vladao za prvim brojem, odlučili smo vas nagraditi još boljim proizvodom. U novom broju otkrivamo zašto više od 50 posto Hrvata umire od bolesti srca i krvožilnog sustava, upozoravamo vas na prve simptome, rizične faktore, ali i načine prevencije.

Donosimo savjete vodećih stručnjaka kako spremno dočekati najljepših devet mjeseci života te koje sve komplikacije donosi trudnoća, kako kontrolirati trudnički šećer, visok tlak te višak kilograma. Upozoravamo vas da dolazi toplije vrijeme, da su rukavi sve kraći te da je zadnji čas da pregledate madeže i odagnate strahove.

U velikom specijalu savjetujemo vam kako odgoditi starenje, a tajnu svog dobrog izgleda s čitateljima je podijelila i glumica Bojana Gregorić Vejzović. Očekuje vas 68 stranica edukativnih i zanimljivih tema, savjeti vodećih stručnjaka s područja medicine, nutricionizma, homeopatije, fizioterapije... te rubrika "Vi pitate" u kojoj naši stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja.

Ovog četvrtka ne propustite svoju dozu zdravlja za samo 3 kune uz Večernji list!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?