Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
to nije očekivala

Naručila je haljinu preko interneta, a onda se zgrozila onime što je dobila

TikTok
15.10.2023.
u 16:38

Tijekom naručivanja krivo je pročitala informacije o proizvodu, ali nije mislila da će doći ovakav komad.

Svi znamo da naručivanje odjeće putem interneta može završiti loše, pogotovo kada nismo posve sigurni hoće li odjevni predmet koji smo naručili izgledati onako kako izgleda na fotografijama, prenosi Mirror. No, jedna je žena ostala užasnuta nakon što je kupila haljinu od online trgovine Shein, za koju je mislila da će biti slatka crna haljinica, ali umjesto toga ostala je s nečim što je izgledalo kao prozirni ogrtač.

 

Kaitlyn Moore TikToku je podijelila svoj modni promašaj i objavila fotografiju haljine kako je izgledala na web stranici, a to je bila crna slip haljina sa prozirnim crnim točkastim slojem na vrhu i remenom koji je sve povezao u struku.

Foto: TikTok

Kada je naručivala crni komad, pogrešno je pročitala informacije na web stranici – jer je odjevni predmet koji je naručila zapravo bio samo prozirni vanjski sloj bez crne podstave ili remena. Pozirajući u bikiniju s prozirnom tkaninom na vrhu, Kaitlyn je uz svoj video napisala: "Shein opet pobjeđuje! Mislila sam da dolazi s malom podstavom, ali očito ne!"

Njezin video brzo je izazvao raspravu u komentarima, gdje su neki ostali oduševljeni prozirnim komadom i mislili su da je predmet koji je kupila potpuno isti kao onaj na web stranici. "Izgleda da ste dobili ono što ste naručili”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala:  "Mislim, doslovno je isto, samo trebate slip haljinu i remen."

VEZANI ČLANCI: 

No drugi su priznali da bi napravili istu grešku kao i Kaitlyn da su i sami kupovali ovu haljinu jer im se čini da je fotografija varljiva. "I ja bih mislila da će doći s remenom i crnom haljinom ispod, iskreno rečeno”, otkrila je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Definitivno bih mislila da je barem podstava uključena."

Žena priznala: 'Sa 74 godine sam u najboljoj formi života iako svake večeri jedem kekse i popijem bocu vina'

Komentara 3

Avatar Make my day
Make my day
20:17 15.10.2023.

S ovim gaćama možeš auto oprati.

DE
Dex
20:03 15.10.2023.

kad se ne čita što se naručeuje a i kit kupuje stvari za girice

ST
StingerMissile
20:13 15.10.2023.

Isto je kao i na slici. Pa obuci nešto ispod. Ionako si htjela sexy izgledati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije