Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskusna žena

Nakon manekena Madonna u ljubavni zagrljaj primila mladog glumca

madonna
Pixsell
07.02.2010.
u 15:54

Svom bivšem dečku Jesusu koji ju je prevario sa brazilskom manekenkom, pop kraljica je vratila udarac očijukanjem sa 24-godišnjim glumcem Jonom

Na ljubavne udarce kraljica popa Madonna je navikla, pa kada je saznala kako ju je njen mlađahni dečko Jesus Luz varao sa brazilskom manekenkom nije dugo čekala da uzvrati udarac. Njena nova lovina od nje je mlađa 27 godina, a zove se Jon Kortajaren i glumac je.

Kortajaren je zvijezda filma “A single man” i na nedavno održanoj premijeri tog filma u New Yorku Madonna je bacila svoje ljubavne čini na njega. Prema izjavama prisutnih 51-godišnja pjevačica mu s bez imalo srama nabacivala i na očigled svih očijukala s njim. Taj pristup je očito upalio jer su nakon premijere završili na večeri. Madonna mu je tada obećala otvoriti vrata svijeta slavnih.

 Dok ona očijuka sa glumcem, njen bivši dečko Jesus uživa u Brazilu. Jasno joj je od tamo poručio kako više ne želi biti s njom niti prijatelj. Madonnu je cijeli ovaj epilog ljubavne priče sa Jesusom toliko uzrujao i ponizio da je namjerno odlučila uhvatiti u ljubavni zagrljaj prvog koji naiđe. A naišao je glumac Jon.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije