Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"PRINCEZA I ŽABAC" OD 21. SIJEČNJA U KINIMA

Tko ide gledati animirani film "Princeza i žabac"

princeza
19.01.2010.
u 13:35

Vanda Winter posudila je glas prekrasnoj mladoj ženi iz New Orleansa koja će napućiti usne kako bi poljubila vodozemca. Ron Clements i John Musker, tvorci klasika Mala sirena i Aladin, te skladatelj, dobitnik Oscara, Randy Newman pričaju vam najljepšu ljubavnu priču ikad ispričanu.

Bajka o princezi, poljupcu i žabi dobiva svoj nastavak (i nešto izmijenjeno mjesto radnje), obilježavajući Disneyjev povratak svevremenskoj umjetnosti tradicionalne animacije u crtiću "Princeza i žabac".

Vanda Winter posudila je glas prekrasnoj mladoj ženi iz New Orleansa koja će napućiti usne kako bi poljubila vodozemca. Ron Clements i John Musker, tvorci klasika Mala sirena i Aladin, te skladatelj, dobitnik Oscar, Randy Newman pričaju vam najljepšu ljubavnu priču ikad ispričanu… Sa žabama, vuduom i raspjevanim aligatorom.

Uz već spomenutu Vandu Winter glasove likovima posudili su Ana Kraljević, Ivan Glowatzky, Rebeka Šantek, Eva Podolski, Dražen Bratulić, Mladen Badovinac i Ljubomir Kerekeš.

Crtić je sinkroniziran na hrvatski. Pogledajte ga u kinima od 21. siječnja.



U još jednoj nagradnoj igri dijelimo tri majice i dva sata sa slikom iz crtića "Princeza i žabac". Trebali ste nam odgovoriti na pitanje koja je pjevačica u hrvatskoj verziji crtića posudila glas princezi, a točan odgovor nalazio se pod slovom a, dakle Vanda Winter. Evo i imena dobitnika: majice su osvojili Andrea Čretni, Lea Dumić i Neven Celin, a sat Marina Ivanuš i Snježana Mimić. Čestitamo dobitnicima kojima nagrade stižu na kućne adrese.

A za ostale smo imali novo nagradno pitanje koje vam je moglo donijeti po dvije ulaznice za projekciju filma "Princeza i žabac" u subotu u kinu Movieplex Kaptol centra. Pitali smo vas za koji je crtić skladatelj Randy Newman osvojio Oscara, a točan odgovor nalazio se pod slovom b, dakle Čudovišta. Točno su odgovorili i imali najviše sreće Jelena Grubišić, Nina Radošević, Dragan Banović, Filip Herceg i Karlo Strbad. Čestitamo dobitnicima koji će obavijest o preuzimanju ulaznica dobiti mailom.

Ulaznice za petak osvojili su Maša Mitrović, Željka Gromila, Augustin Ujević, Leonarda Petrovčić i Kruno Poljak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije