Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'treći kotač'

Na prvi spoj je poveo svoju mačku pa oduševio korisnike TikToka: 'Udaj se za njega!'

TikTok
09.02.2024.
u 14:30

Kućni ljubimac tiho je odmarao u svojoj nosiljci, koju je muškarac dao Kaitlyn da drži tijekom vožnje automobilom

Na uobičajenom prvom spoju dvoje ljudi obično pokušava impresionirati jedno drugo, no jedan mladić iz Toronta skroz je promijenio pristup kada je odlučio na spoj povesti "treći kotač", piše Newsweek.

Prošle je godine nikTok-u objavu podijelila žena koju je muškarac izveo na spoj, Huynh, pod korisničkim imenom @huynhtwins. Napisala je da se, kada ju je pokupio na spoj, pojavio sa svojom mačkom. Kućni ljubimac tiho je odmarao u svojoj nosiljci, koju je muškarac dao Kaitlyn da drži tijekom vožnje automobilom.

@huynhtwins hes making me hold the crate too #fyp #foryou #cat ♬ origineel geluid - sjon🐥

Ona je cijelu situaciju snimila i objavila na TikToku, a video je za kratko vrijeme postao viralan i oduševio je ljude na društvenoj platformi. Naslov je glasio: "Upravo sam na spoju s muškarcem i on je doveo svoju mačku??" Nakon toga slijedi: "I on me tjera da držim nju u nosiljci."

No, korisnici TikToka su bili apsolutno oduševljeni.  "Ja bih se samo igrala s mačkom i vjerojatno zaboravila na njega", napisala je jedna korisnica. "Zbunjena sam. U čemu je točno problem?", dodala je druga. "Podržavam. Udaj se za njega", našalila se treća. "Zelene zastavice posvuda. Nisi mogla naći boljeg čovjeka", glasio je još jedan komentar. 

"Spoj je prošao odlično, sada smo službeno u vezi i do sada je bilo nevjerojatno! Također, maca je jako voljena i najslađa je! Zove se Soju i vrlo je luckast", napisala je Huynh tada. Sudeći po objavama na društvenim mrežama par je i dalje zajedno, tako da je ovo zasigurno jedna od ljepših priča s prvih spojeva.

Iznenadio djevojku neobičnim poklonom za Valentinovo: Kuću je ukrasio brokulom!

 

Ključne riječi

Komentara 1

DE
Dex
16:51 09.02.2024.

ako te mačka ne voli nitko te neće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije