Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrači Lota zbunjeni zbog pogreške na terminalskom softveru Hrvatske lutrije

Na listiću od prošlog tjedna joker-zgoditak iz 2000. godine?!

hrvatska lutrija
Marko Lukunić
29.12.2009.
u 15:36

Tjedan dana nitko nije primijetio da na potvrdama o uplati za joker uz temeljnu igru Loto 7/39 i Loto 6/54 piše da se joker izvlači 2. siječnja 2000.godine.

Na listiću lota koji sam uplatio dan uoči Badnjaka kao datum izvlačenja jokera stoji 2. siječnja 2000., primijetio je čitatelj Z. B. Može li ta pogreška omogućiti prijevaru ili oštetiti igrače?

Nemoguće, poručuju iz Hrvatske lutrije, ispričavajući se igračima zbog pogreške.

– Svaka potvrda o uplati individualizirana je kontrolnim kodom na temelju kojeg se locira u bazi podataka u središnjem sustavu priređivača. Uz to, s obzirom na to da se pri dnu svake potvrde nalazi datum i vrijeme primanja uplate, nemoguće je zamijeniti uplatu za kolo iz 2000. s uplatom za kolo iz 2010. godine – poručuje Nora Cecić iz HL-a. Dodaje da igrači neće imati nikakvih problema u naplati dobitaka. Pogreška se pojavila isključivo na terminalskom softveru, a u bazu su, tvrdi, spremljeni ispravni podaci. Dodaje kako su na izdanim potvrdama sadržani svi podaci potrebni za provjeru i valjanosti i dobitnosti. Pogrešna se godina ispisivala od 22. do 28. prosinca.

Ukupno je dosad izdano 6584 potvrde o uplati igre joker uz temeljne igre 7/39 i 6/45.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
09:13 18.02.2010.

a što se čudite pa sve je tamo smrljano i namješteno kao da netko dobije tu lovu sve je to lopovluk , jer da je tu sve čisto onda se nebi izmišljale kojekakove sprave za izvlačenje loptica, bubanj ovakav , ili onakav pa zrak tjera lopticu tamo ilio amo, itd i sve je to sumljivo do jaja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije