Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rat cijenama

NA DM-ovih 20 posto, Bipa uzvratila popustom od 50 posto

dm
Arhiva VL
18.06.2010.
u 11:59

Cjenovno nadmetanje počelo je neposredno uoči otvaranja Bipe na platou "mamutice". Stanovnici novozagrebačkog naseljaTravno zadovoljno trljaju ruke.

Odavno stanovnici novozagrebačkog naselja Travno nisu tako masovno i tako punih vrećica iz DM-a odlazili kućama. U toj trgovini već danima kupuju po 20 posto sniženim cijenama. Cjenovna akcija nije slučajna. Počela je neposredno uoči otvaranja drogerije Bipa samo nekoliko metara dalje, na platou najveće zgrade u Hrvatskoj "mamutice". Međutim, novotvorena Bipa uzvratila je udarac. Kupce mame popustom od čak 50 posto, a svaki deseti sretnik izlazio je jučer i punih ruku i puna novčanika - sve mu je bilo gratis. Zadovoljni kupci samo se nadaju da će ovaj rat cijenama dviju poznatih drogerija potrajati.  

Bipa je otvorena na mjestu gdje je prije više od godinu dana bio Kozmo, dok je DM već pravi starosjedilac u "mamutici". Otvorio se prvi, odolio udaru Kozma koji se zbog manjka kupaca vrlo brzo zatvorio. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li Bipa proći bolje u nadmetanju s DM-om.

Ključne riječi

Komentara 3

YA
yahoo
12:26 18.06.2010.

dm-ove djelatnice u splitu su katastrofa neljubazne,posebno u tolstojevoj, bipine su puno,puno pristupačnije!!!!!!!

BR
branema
17:11 18.06.2010.

Nije Istina da su DM-ove djelatnice u Splitu grozne. Ja redovito kupujem u DM-u na Žnjanu i djelatnice su samo takve. Svaka čast.

QU
queen
17:44 18.06.2010.

bipa ima popuste samo na neke proizvode a DM na cijeli asortiman.... dakle....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije