Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Muškarci pričaju viceve o plavušama jer ih se boje

plavuša
23.01.2010.
u 13:56

Vicevi o "grlupim" plavušama sasvim su uobičajeni. No, zašto ih muškarci toliko vole pričati?

Plavuše, odnosno njihova "neinteligencija", neiscrpan su izvor tema za viceve, posebno ako su oni koji pričaju viceve muškarci. Plavuše su već većinom prihvatile ove viceve kao nešto sasvim normalno, no s vremena na vrijeme ipak se pitaju zašto to muškarci čine.

Jedno je istraživanje dalo odgovor i na to pitanje. Muškarci se šale na račun plavuša, pokazalo je istraživanje koje su provele dvije žene (od kojih niti jedna nije plavuša), zato što se plaše njihove seksualnosti. Istraživanje je provedeno na Židovskom sveučilištu u Jeruzalemu.

Tajna popularnosti ovih viceva leži, pak, u tome što se uz njih muškarci osjećaju ugodnije, odnosno lakše se nose sa svojim strahovima. Ako se muškarac plaši atraktivne plavuše, dovoljno je ispričati nekoliko viceva koji je prikazuju neinteligentnom, da bi se muškarac osjećao superiornije.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
14:15 23.01.2010.

Plitko.

DU
Deleted user
19:56 25.01.2010.

zašto plavuša jede whiskas?Da bi postala prava mačka.-)

BE
Berlioz
15:15 23.01.2010.

Kakva glupost :) Prepisite nesto pametno a ne ovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije