Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA MLADIMA

Muškarci još uvijek više vole "zaobljene" djevojke

Scarlett1
Foto: Pixsell
1/2
29.10.2009.
u 10:32

Ako netko još uvijek sumnja u to, nova istraživanja i dalje potvrđuju kako su muškarcima atraktivnije žene s oblinama. Ključ je u tome što one jednostavno djeluju zdravije.

Holivudske zvijezde poput Scarlett Johansson ili Kate Winslet privlačnije su i izgledaju puno zdravije od Victorie Beckham ili Paris Hilton, zaključeno je u studiji koju su škotski znanstvenici proveli među studentima u dobi od 18 do 26 godina.

Iako će mnogi reći kako nije otkriveno baš ništa novo, znanstvenici se nadaju da će ponove li ove tvrdnje uspjeti poslati poruku mladim ženama koje smatraju da su privlačnost i pothranjenost pojmovi koji ovise jedan o drugome.

-Znanstvenici već dugo pokušavaju naći odgovor prema čemu određujemo djeluje li netko zdravo ili bolesno. Došli su do nekih spoznaja vezano uz zdravlje i privlačnost, no nikada do sada nisu to povezali s utjecajem težine - izjavio je glavni istraživač Vinet Coetzee.

Kako bi proveli studiju, Coetzee i njegov tim anketirali su 84 djevojke. Pitali su ih o zdravlju, izmjerili im tlak te ih fotografirali, nakon čega su fotografije pokazane muškim studentima koji su ih trebali ocijeniti.

- Konačni je zaključak kako održavanje normalne težine ne samo da doprinosi zdravlju već i dobrom izgledu - obznanio je profesor David Perrett dodavši kako su u njihovu istraživanju ljudi normalne težine ocijenjeni kao zdraviji i privlačniji od onih koji su bili pothranjeni.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
12:47 29.10.2009.

Koji kreteni i njihove tzv. \"studije\"... Šta su pederi iz modnih kuća mislili da će oni utjecati forsiranjem ogromnih štakavih manekenki na muški doživljaj ljepote?!? Ha ha ha... Komedija! Pa te žene koje hodaju pistama mahom izgledaju kao bogomoljke. Normalno da mi je privlačnija žena sa sisama i guzicama, žena koja ima tijelo, a ne one osušene i ispijene štange bez svježine.

MO
mozillo
11:03 29.10.2009.

na srecu to je istina, kosuri koji u preglupim krpicama lutaju ulicama mogu uzbuditi jedino slijepce i nekrofilicare. Zene koje se ima za sto primiti ostavljaju dovoljno prostora za istrazivanja, zabavu i strast. Daske jedino stolarima mogu biti interesantne. Dakle,, cure ostavite se mode koju su prepisali homoseksualci (nebili se zgadile muskarcima) i primite se fine mamine papice pa da vidite kako cete i bez kricavih krpica biti nama zanimljive ;)

Avatar punkufer
punkufer
11:43 29.10.2009.

Dobro jutro! I za to je trebala studija?? Pa normalno je i prirodno da normane muškarce privlače zdrave, prirodne i zrele žene. One kosture po modnim pistama kao ideal ljepote nameće modna industrija kojom vladaju pederi. Njih žene zanimaju isključivo kao vješalice za njihove \"kreacije\", a ne kao privlačna, seksualna bića. Njima bokovi i grudi smetaju jer na tome njihove krpice ne izgledaju dobro. O tome se radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije