Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedinstven izgled

Muškarca napadaju zbog njegovih lažnih grudi: 'Samo želim da me ostave na miru!'

Facebook
11.04.2024.
u 14:30

49-godišnji tata tvrdi da mu je napadač pokušao razbiti prozor

Andrew Dennington, otac s lažnim grudima, otkrio je s kakvim se okrutnim maltretiranjem suočavao i tvrdio da mu je napadač čak pokušao razbiti prozor. Naime, Andrew se muči na društvenim mrežama, ali i tamo gdje živi, ​​u Addiewellu, starom rudarskom selu blizu West Caldera, između Edinburgha i Glasgowa. 49-godišnjak je rekao da je bio na meti zbog svojih uklonjivih grudi, ali da je zadovoljan onim što je i samo želi da ga se pusti na miru, piše Daily Mail. 

Uzvratio je onima koji imaju problem s njegovim lažnim grudima da ga 'stereotipno pretvaraju u nešto što nije'. Otac jednog djeteta također je tvrdio da je njegov sin (17) maltretiran u školi od strane svojih vršnjaka zbog toga.

VEZANI ČLANCI:

Uznemiravanje je doseglo vrhunac kada je susjedu nepoznati napadač razbio prozor. Andrew je tvrdio da je počinitelj namjeravao razbiti njegov prozor, zbog toga kako izgleda, ali je pogriješio kuću i umjesto toga razbio se prozor njegovog susjeda. Rekao je da je za napad saznao tek kada ga je policija probudila da ga obavijesti.

Dodao je da su se proširile lažne glasine da je dobio odštetu jer mu je krivo razbijen izlog te da je tim novcem kupio par lažnih grudi. Andrew je tvrdio da nikada nije dobio naknadu i da je imao uklonjivo poprsje prije nego što je razbijen prozor njegovog susjeda. "Samo želim da me ostave na miru. Ono što ja radim nema nikakve veze ni s kim drugim. Zlostavljaju me na internetu. Ukradene su mi sve objave na TikToku, kao i objave na Facebooku. 

"Zadovoljan sam s ovim kakav jesam, samo me ljudi stereotipiziraju kao nešto što nisam. Sretan sam kakav jesam što se tiče onoga što je ispod moje majice", dodao je. Nije potvrdio ni demantirao tvrdnje da je počeo nositi grudi samo zato što 'voli grudi'. 

Udala se za krpenu lutku: 'U problemu smo jer me prevario, ali borim se za nas zbog našeg sina'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije