Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpuni promašaj

Muškarac o užasnom prvom spoju: ‘Otkazala je čim me vidjela uživo, a onda mi u poruci napisala da sam predebeo’

Shutterstock
18.11.2022.
u 14:20

Napisala mu je da ga je vidjela izdaleka i da je deblji nego što je mislila, te da ju jednostavno ne može nikako privući

Odlazak na prvi spoj mnogima izaziva osjećaj nervoze i neugode. Prvo upoznavanje nekoga može izazvati mnogo stresa i tjeskobe jer, uostalom, niste sigurni kako će sve proći i hoćete li se svidjeti jedno drugome. No, jednom muškarcu prvi spoj je bio grozno iskustvo, te je na Redditu podijelio što se dogodilo, piše The Sun.

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu`

1/9

Otkrio je da se dogovorio s jednom ženom da se nađu na spoju, nakon što su se dopisivali na aplikaciji za upoznavanje Tinder. Stigao je na dogovoreno mjesto, a nedugo nakon toga od žene s kojom se trebao naći stigla je poruka da se ipak predomislila u vezi spoja. Naime, napisala mu je da je 'predebeo' i objasnila mu da se nije mogla naći s njim jer ju ne bi uopće privlačio. 

- Ne znam kako nije na mojim slikama primijetila da sam malo krupniji. Stavljam slike sebe onakve kakve i jesu bez efekata ili skrivanja nečega - napisao je u objavi. 

Podijelio je i snimke zaslona njihovih poruka, pa se tako vidi ženina poruka u kojoj mu je prvo napisala da uskoro stiže, a zatim je uslijedila druga poruka koja je glasila: "Upravo sam te vidjela izdaleka i žao mi je, ali ne mogu te upoznati. Ne volim dečke koji su predebeli jer me ne privlače. Bolje je da odem kući nego da se pretvaram da mi se sviđaš."

Muškarac je zgrožen ženinim porukama odgovorio da je to mogla vidjeti i na njegovim fotografijama, te da je na jednoj doslovno bez majice, na što mu je ona ponovno oštro odgovorila: "Mislila sam da si manje debeo, nisi me jednostavno mogao privući. Izgledaš kao da imaš 35 godina, trebao bi malo više paziti na sebe i ići u teretanu."

Foto: Reddit

Foto: Reddit
Korisnici Reddita bili su užasnuti ženinim porukama, a na objavi je uskoro bilo tisuće i tisuće komentara. 

- Jako mi je žao što si morao proći kroz ovo iskustvo. Ona je jedna jako nesretna osoba - napisala je jedna korisnica.

- Nadam se da te ova situacija nije previše zaboljela, jer si ti taj koji se izvukao i koji je izbjegao očito toksičnu osobu - dodala je druga. 

Muškarac je kasnije svima zahvalio na komentarima punim podrške, te je napisao da ga to i nije previše zaboljelo s obzirom da je ona očito samo zla i površna osoba.

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete: 

Komentara 6

DU
Deleted user
17:40 18.11.2022.

Vjeruj puno ti je bolje što to nisi upoznao...........

BO
Bojans
17:15 18.11.2022.

Ne podržavam debele ali mogla je prije pitati koliko ima kila. Ona bude nakon poroda široka 80 centimetar u kukovima. Bilo bi dobro da je tada sretne

ZB
Zlatan.balkanac
11:42 19.11.2022.

I bolje dobit če ona pijanca i klosara za dečka ili nanildanog koji če je varati na svakom čošku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije