Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvostruka sreća

Mlada Malina Grahek već mjesec dana zna da čeka blizance!

malina
Marko Zirdum
18.11.2009.
u 22:11

Rado bih bila doma i čuvala djecu dok moj suprug radi, nemam ništa protiv toga – izjavila je ljetos 21-godišnja manekenka Malina Grahek. Želja će joj se ostvariti u travnju, i to u dvostrukoj mjeri jer supruga 28-godišnjeg Josipa Šelendića čeka blizance.

Rado bih bila doma i čuvala djecu dok moj suprug radi, nemam ništa protiv toga – izjavila je ljetos 21-godišnja manekenka Malina Grahek.

Želja će joj se ostvariti u travnju, i to u dvostrukoj mjeri jer supruga 28-godišnjeg Josipa Šelendića čeka blizance! To je Malina doznala već na prvom ginekološkom pregledu, no tek sad, kad je otkrila brbljavim prijateljima, vijest je došla i do javnosti.

Ključne riječi

Komentara 3

VI
visio
08:23 19.11.2009.

\"Rado bih bila doma i čuvala djecu dok moj suprug radi, nemam ništa protiv toga\" da, da! kao da je to jednostavno! da vas je dvoje, 24 sata na dan, ne bi stizali...

DO
doktorica
09:05 19.11.2009.

A šta bi drugo i radila

KR
kreont
09:52 20.11.2009.

Ovo je san danas 99,9% posto svake naše žene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije