Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FANATIZAM

Mlada Kineskinja ide na operaciju kako bi nalikovala Jessici Albi

jessica
Reuters
28.01.2010.
u 13:17

Priču očajne Kineskinje Xiaoqing objavile su novine “Shanghai Daily”, a u njoj je mlada žena ispričala kako je njezin dečko opsjednut prelijepom glumicom.

Da obični smrtnici znaju biti opsjednuti slavnim osobama nije ništa novo, no u slučaju jednoga para iz Kine stvari su otišle malo predaleko. Kako bi zadržala dečka koji je fanatični obožavatelj glumice Jessice Albe, 21-godišnja Kineskinja odlučila je otići pod nož kako bi nalikovala idolu svojega dragoga.

Priču očajne Kineskinje Xiaoqing iz Šangaja objavile su novine “Shanghai Daily”, a u njoj je mlada žena ispričala kako je njezin 28-godišnji dečko, po zanimanju web-dizajner, opsjednut prelijepom zvijezdom filma “Sin City”. Svoju sobu oblijepio je njezinim posterima, a od svoje je djevojke tražio da se šminka isto kao i Jessica. Za Božić joj je darovao i periku, kako bi što više nalikovala hollywoodskoj glumici, koju je Xiaoqing cijelo vrijeme morala nositi.

Početkom siječnja rekla mu je da više ne želi biti Albin klon pa su prekinuli. Međutim, mlada Kineskinja otkrila je da i dalje voli svoga mladiće te da će napraviti sve kako bi ga ponovno osvojila pa čak i otići na plastičnu operaciju i pretvoriti se u prelijepu Jessicu.

Kirurzi, koji će Xiaoqing operirati besplatno, pacijentici će napraviti facelift, podići obrve, preoblikovati vjeđe i operirati nos kako bi njezine crte lice što više nalikovale Jessikinim.

- Donijela sam odluku. Jako ga volim. Zato uvijek slijedim njegovo mišljenje. Ne želim ga izgubiti – rekla je studentica.

Komentara 2

Avatar punkufer
punkufer
14:04 28.01.2010.

Jadna guska. Ona će se odreći sebe i svog identiteta kako bi ličila ne nekoga drugoga. Ta mora da je iskompleksirana do neba. Strašno.

OB
-obrisani-
13:38 28.01.2010.

Bravo Xiaoqing, ovo će biti podstrek mojoj djevojci- naime, ja obožavam Rooneya

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije