Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija: Prošlo je manje od pet mjeseci otkako je umrla Exodus Tyson

Mike Tyson u suzama prvi put govorio o kćerinoj smrti

tyson
Reuters
14.10.2009.
u 20:44

U razgovoru s Oprah Winfrey bivši boksač priznao je da nikoga ne može kriviti za smrt četverogodišnje kćeri.

Pet mjeseci nakon smrti svoje kćeri Exodus, bivša boksačka zvijezda Mike Tyson u showu Oprah Winfrey prvi je put progovorio o tom nesretnom slučaju. Umirovljeni boksač priznao je Oprah da se ne može pomiriti sa smrću četverogodišnje kćeri.

Gubio dah i teško govorio
Malenu Exodus u teretani kuće njezine majke Sol Xochitl 25. svibnja ove godine pronašao je njezin sedmogodišnji brat Miguel. Djevojčica je oko vrata imala omotan električni kabel sprave za vježbanje. Iako je odmah prebačena u bolnicu, dan kasnije podlegla je ozljedama. Razgovarajući s Oprah, 43-godišnji Tyson nije mogao zadržati suze prisjećajući se svoje djevojčice.


– Nisam želio saznati detalje i okolnosti u kojima se nesreća dogodila, to bi me potpuno slomilo. Najteže od svega je što nisam imao u koga pokazati prstom, jer nitko nije kriv – jecajući rekao je Tyson.

Shrvan boli boksač je tijekom razgovora gubio dah i teško se izražavao prisjećajući se vremena provedenog s kćeri.

Sretan što ima puno djece
No ni smrt njegove mezimice nije ga spriječila da samo deset dana nakon tog tragičnog događaja stane treći put pred oltar. U kapelici hotela Las Vegas Hilton razmijenio je bračne zavjete s 32-godišnjom Lakihom Spicer.

Bračnog iskustva Tysonu ne nedostaje jer je već bio u braku s glumicom Robin Givens te s Monicom Turner. Brak je propao nakon godinu dana jer se Robin činilo da je Mike jako opasan. Nakon toga bio je šest godina u braku s Monicom, s kojom ima dva sina. Iz jednog braka i nekoliko veza Tyson ima sedmero djece.

– Sretan sam što imam toliko djece s različitim ženama. Funkcioniramo kao velika obitelj i jako se volimo – povjerio je boksač kraljici talk-showa Oprah koja ga je s ponosom ugostila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije