Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVESTRANA STILISTICA

Marija Cvitanović producirala film o stolnotenisačici Sandri Paović

marija
Pixsell
07.12.2009.
u 10:57

Svestrana gospođa Cvitanović napisala je i tekst za pjesmu za Sandru koju je snimio band-aid sastavljen od najpoznatijih imena hrvatske glazbene scene poput Tonija Cetinskog, Nine Badrić, Olivera, Vanne i Massima.

Stilistica i kostimografkinja Marija Cvitanović primila se novog izazova - koproducirala je dokumentarno-igrani film “52 minute” o stolnotenisačici Sandri Paović koja se oporavlja nakon teške prometne nesreće. Marija je i organizatorica velikoga humanitarnog koncerta za našu najuspješniju stolnotenisačicu koji će se održati 29. prosinca u zagrebačkoj Areni.

- Riječ je o koprodukciji Hrvatske televizije i mene tako da je dio ekipe koja radi s televizije, a dio su ljudi s kojima sam ja radila na nekim projektima – rekla je Marija za Ekstra. Motiv za produciranje dokumentarno-igranog filma o hrvatskoj sportašici dobila je iz njezine snage i volje za životom.

- Imala je pedesetpostotnu šansu da preživi, da uopće ne pričamo o tome kolike su joj šanse bile da opet prohoda, ali je uspjela. Ona je zaista čudo prirode – ističe stilistica te dodaje kako u nazivu filma leži simbolika jer su od Sandrine neseće do trenutka operacije prošle 52 minue, i njezin najbolji meč u karijeri trajao je 52 minute.

Svestrana gospođa Cvitanović napisala je i tekst za pjesmu za Sandru koju je snimio band-aid sastavljen od najpoznatijih imena hrvatske glazbene scene poput Tonija Cetinskog, Nine Badrić, Olivera, Vanne, Massima, Akija Rahimovskog, Borisa Novkovića i Indire Mujkić.

Život s nekadašnjim sportašem jedan je od razloga zbog kojeg se toliko zainteresirala za tu životnu, ali i sportsku priču, piše Ekstra.
- Osim što sam mogla osjetiti kakav je zaista život sportaša, s druge strane i sama jako volim sport – kaže supruga bivšeg nogometaša Igora Cvitanovića koja snagu da prebrodi teške trenutke nalazi u bavljenju stvarima do kojih joj je stalo, bilo da je to glazba, film ili moda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije