Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI BROJ NAJSLAĐEG MAGAZINA – SLANO&SLATKO

Marihuana u tanjuru? Moguće je. Recepte potražite u subotu za 5 kuna uz Večernjak

slano&slatko
Foto: Danijel Berkovi/PIXSELL
1/7
16.02.2016.
u 17:20

Priče o lovačkim specijalitetima, najboljim ćevapima, whiskyju, ali i kolumnu Junior Masterchefa donosimo na stranicama najslađeg magazina Slano&Slatko

Osam je lijepa okrugla brojka, zar ne? Upravo takav, lijep okrugao i prepun zanimljivih priča, sjajnih fotografija, preporuka i putopisa i osmi je broj vašeg omiljenog magazina Slano&Slatko koji smo upravo dovršili. Već ove subote – u paketu s Večernji listom – za samo pet kuna najslađi magazin čeka vas na kioscima. Za nestrpljive koji žele znati što smo vam pripremili reći ćemo tek da su nas inspirirali lovci, divljač, krumpir i neodoljivo kultno piće whisky

Iznenađenje koje vam u ovom broju donosimo jest novi kolumnist. Najmlađe i najslađe lice među kolumnistima je Antonio Vekić, jedanaestogodišnjak iz Poreča i strastveni istraživač u svijetu aroma, tekstura i namirnica. Prvu kolumnu junior MasterChefa pročitajte u subotu jer Antonio piše o tome kako je jedna mala bočica javorovog sirupa koju je dobio na dar od prijateljice Jasne bila inspiracija da istraži kako se pripremaju američke palačinke. Od pokušaja i pogreške do sjajnog recepta koji vrijedi iskušati.

Da Bosanci imaju specifičan smisao za humor, opće je poznato, no koliko će vas nasmijati i još više hranom oduševiti Bosanac s londonskom školom kulinarstva, Deniz Zembo, uvjerili smo se posjetivši ga u Puli. U restoranu hotela Amfiteatar Zembo je spremao karamele od tune, čokoladu je multiplicirao na treću potenciju, boškarina je pripremio u vakuumu, brancina u crnom pivu... Povjerio nam je Zembo i kako je izgledao njegov put od perača suđa do sendvič-bara, od Mc Donald'sa do restorana u kojima je razvio novi pogled na visoku gastronomiju. Čovjek koji je "rastavio" fritaju i učinio je planetarno popularnom u novom broju Slanog&Slatkog otkriva se bez zadrške.

Naš Vlado Šestan donosi priču iz američkog mondenog skijališta, Aspena. Gradić je nastao na mjestu nekadašnjih kuća tragača za srebrom, a u Coloradu je, piše nam Vlado, marihuana legalna i zastupljena u restoranima, hrani pa čak i bombonima. Ali samo unutar granice.

Vatrena voda života, viski, whisky ili whiskey... kako god nazvali ovo kultno piće, uvijek je dobro društvo. Sve o destilaciji, proizvodnji, odležavanju, brendiranju, ali i primjeni u kuhinji pročitajte već ove subote.

Klaudio Jurčić preporučio je tri sjajna plavca po cijeni do 100 kuna, a Ana Peršurić odabrala je pet vina sorte o kojoj je čak napisana i knjiga – cabernet souvignona. 
Sedam nijansi sive u priči o čokoladnim slasticama čekaju vrijedne gurmane da se prime posla, baš kao i naše čitatelje koje pozivamo na novi krug nagradnog natječaja i nagrade igre s vrijednim nagradama. 

U novom broju magazina Slano&Slatko potražite i kupon za veliku nagradnu igru u kojoj možete osvojiti Meblo kuhinju s pripadajućim uređajima vrijednu više od 60.000 kuna, koju uz Slano&Slatko organiziraju Večernjakovi luksuzni magazini LivingMoje zdravlje i Diva

Svuda smo bili, svašta zanimljivog vam donosimo, štiva za cijeli mjesec...

Vidimo se u subotu, na kioscima, za 5 kuna uz Večernji ili ostatak mjeseca po cijeni od 14 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije