Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Mama se razbjesnila nakon što je vidjela poruku zaposlenice kafića na računu: ‘Uvrijedila mi je dijete!’

Shutterstock
12.12.2023.
u 16:30

To se dogodilo nakon što je 2019. otišla na doručak sa svojom tada dvogodišnjom kćeri

Jedna je mama ispričala o svojoj uzrujanosti nakon što je vidjela nepristojnu poruku ostavljenu na njezinom računu u lokalnom kafiću. Naime, Kimberly Sze bila je stalna mušterija tog kafića u Christchurchu na Novom Zelandu, ali ih je prozvala zbog nepoštivanja nakon što je vidjela neljubazan komentar dodan na svoj račun, piše Mirror.

To se dogodilo nakon što je 2019. otišla na doručak sa svojom tada dvogodišnjom kćeri. Kada je zamolila za račun kako bi platila, Kimberly je bila bijesna nakon što je primijetila da je zaposlenik kafića njezino dijete nazvao "zastrašujućim".

VEZANI ČLANCI:

Komentar je bio na vrhu računa i glasio je: "Obitelj sa zastrašujućim djetetom". Podijelivši fotografiju na Facebooku, Kimberly je napisala: "Moja kći je pristojna i prijateljski nastrojena i nikada nismo ostavljale nered. Nikada se nije ponašala užasno, nikada nije stvarala probleme i isti ljudi koji danas rade uvijek komentiraju kako je slatka i draga, pa što se dogodilo? Uvrijedila mi je dijete", napisala je.

Drugi su roditelji brzo komentirali i podijelili svoje gađenje. "Ne samo da je to nepristojno, već i potpuno neprikladan način identifikacije gostiju", komentirao je jedan korisnik. Nakon što je Kimberly podijelila svoje razočaranje načinom na koji je osoblje postupilo sa situacijom, rekla je da se uprava kafića"obilno ispričala" nakon što ih je kontaktirala.

"Stvarno su sjajno reagirali i lijepo su se ispričali", rekla je mama tada. Iz uprave kafića su se oglasili i na svojoj stranici na Facebooku. "Pogriješili smo tijekom vikenda i uvrijedili goste - mladu obitelj koja je pokušavala uživati ​​u normalnom trenutku. Nevjerojatno nam je žao i želimo se javno ispričati. Ako ste roditelj male djece, znamo kako je i željeli bismo pozvati vas i vašu djecu na kavu i 'fluffy kavu'. Častimo vas od sutra do kraja nedjelje", pisalo je u objavi. 

Iznenadila se kada je vidjela uslugu koju su joj naplatili u restoranu: 'Nisam znala da to postoji!'

Ključne riječi

Komentara 1

SH
Shorv600
08:33 13.12.2023.

Za mene je ova mama zastrašujuća koja vodi dijete u lokalni kafić na doručak umjesto da mu ga kod kuće pripremi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije